sebos17 napisał(a):
Nudas napisał(a):
bo co do srodkowych, to wiem ze totalna kaszana i ze nie pasuja, odstaja itp.
Kolego czy jesteś tego pewien na 100% ? Bo ja właśnie noszę się z zamiarem kupna środkowych, rdza zaczyna wyciekać, listwy już są dobrze zniszczone więc muszę coś z tym zrobić. Jeżeli nie te z allegro tanie to może da się kupić jakieś inne lepsze, aby nie w cenie z ASO
?
Pozdrawiam
jestem pewien. Kupilem kiedys srodkowe na allegro i pomijajac juz ze odpadaly od trzasniecia drzwiami (jakies niewymiarowe byly, za dlugie czy cus
), to odstawaly na spinkach. Te krotkie z logo audi to juz w ogole masakra, zamienilem je z ori i teraz wyplulem 300 zl w aso na ori nowe, zlazi z nich pseudo chrom i luszczy sie wszystko. serdecznie nie polecam.
co do dolnych mieszkaja w bagazniku i na dniach, jak autem zajmie sie lakiernik, bede wiedzial juz wszystko.
Przemo28 napisał(a):
Czekaj.Ja już nie czaję o co Ci chodzi.Najpierw pytasz się o listwy dolne a teraz Piszesz że chodzi Ci o środkowe.Jakoś się nie Możesz zdecydować.Dolne listwy pasuja na 100% a środkowe od A6 C4 do 100 C4 nie będą pasowały ze względu na inne spinki i otwory montażowe w drzwiach.
a tobie to sie chyba osoby i posty pomieszaly?