Tony Cash napisał(a):
Poznań
Polecam dwa warsztaty:
Luboń, nie pamiętam adresu niestety
tel. (061) 8131306 lub 0609 484 567
warsztat prowadzi niejaki Paweł - koleś jest bardzo w porządku, nie udaje cwaniaka i co najważniejsze, robi sam, nie zleca żadnych prac uczniom, itp.
Serwisuje mi służbową skodę, prywatne stare bmw (1989) a teraz także audi. Ponadto chyba z 5 innych aut z firmy w której pracuję, a także opla calibrę i audi 80 B3 kolegów z biura. Nie słyszałem jeszcze narzekań na jego robotę, można mieć tylko zastrzeżenia na długi czas oczekiwania na przyjęcie auta do warsztatu, z uwagi na nawał klientów. Zajmuje sie ogólnie pojętą mechaniką pojazdową, bardziej skomplikowanej elektryki raczej nie rusza. Ceny przystępne.
Drugi warsztat, także luboń, ul. (chyba) drzymały
tel. (061) 8103166
Elektryka i mechanika pojazdowa.
Montowałem w tym warsztacie alarm do dwóch różnych aut, w jednym z nich po pół roku eksploatacji zaczęły się problemy z otwieraniem auta. Alarm został w ciągu kilku dni od zgłoszenia usterki wymieniony na nowy w ramach gwarancji, bez proszenia się i bez problemów. Cenowo również niezłe.
Aha, polecam też shell autoserw na kopernika w poznaniu.
Mają doskonały sprzęt do sprawdzania geometrii zawieszenia, wiedzę jak z niego korzystać i profesjonalne podejscie do klienta.. Cena za pełną geometrię 120 zł, za "zbieżność" 60 zł. Innych rzeczy nie robiłem u nich, więc się nie wypowiadam.
Pozdrawiam
Tony
Witam, tego drugiego warsztatu w Luboniu (to nie jest ulica Drzymały, ale Galla) to ja osobiście nie polecam. Kierowany powyższym poleceniem, pojechałem tam na kilka drobnych napraw...Pan oszukał mnie że zrobił o co prosiłem, po 20 KM okazało się że g... zrobił, potem się tłumaczył że zapomniał i że następnym razem zrobi, że on myślał że mi o co innego chodzi (????!!!!!), jeszcze później z okolic gdzie Pan mieszał paluszkami - a raczej śrubokręcikiem (tablica rozdzielcza) zaczęły wypadać częśći jakieś...ogólnie chyba nie znał się kompletnie. Dodam, ze przyjemność NIE naprawienia mojej Audiczki kosztowała mnie stówę. Omijać z daleka!
Pozdrawiam