sledze watek od dluzszego czasui powiem,ze zachowanie tego Pana jest naganne,ale chyba wszyscy gryza wlasny ogon i nakrecaja sie..

.Mysle,ze po pierwsze primo-odpowiedzmy sobie na jedno pytanie-czy w tym temacie doprowadzamy edycje koszulek do szczesliwego finalu czy wieszamy psy na jednostce,ktora zawalila sprawe?Osobiscie jestem za opcja numero uno

..
po drugie primo-sa dowody wplat,wiec zostalo popelnione oszustwo,a to podchodzi pod pewien paragraf,wiec udajmy sie za litera prawa,i kto dokonal wplaty,nich zglosi na Policje-niewazne jak dlugo przyjdzie czekac,w koncu koles beknie za to-w przyrodzie nic nie ginie....po 3cie primo-nie bede sie wypowiadal,co ja bym zrobil,ale Panowie na litosc boska,troche wyzej wszyscy stoimy w lancuchu rozwoju,a koles jest tylko brakujacym ogniwem w teorii darwina,wiec nie znizajmy sie do stwierdzen typu-wjazd na kwadrat

...to nie Nasza Liga...po czwarte primo-jest na AKP tyle rzetelnych i fantastycznych ludzi,ze z pewnoscia wybierzemy osobe godna zaufania,i doprowadzimy sprawe do szczesliwego finalu

....ufff,zabrzmialo to jak orgazm
p.s.
jezeli sa jakies propozycje organizatora koszulek,to prosze o P.W.
Jezeli moja konkluzja jest bledna,to prosze moda o wy.....nie mojego posta.pozdro dla all ludzi dobrej woli