Dobry wieczór. Chyba miałem tu konto, ale gdzieś zapadło w czeluściach zapomnienia. Piszę, ponieważ spotkało mnie życiowe nieszczęście. Zapadłem na ciężką, nieuleczalną chorobę. Jest to powodem dla którego muszę w miarę szybko sprzedać swoją 80. Prawdopodobnie łamię tym zasady forum, ale jest to jedyne miejsce które często odwiedzałem kiedyś. Stąd taka decyzja, bo auto kupiłem kierując się Waszymi radami i zasadami, Sytuacja jest nieciekawa, bo często jestem w szpitalu i trudno mi wskazać jakikolwiek realny termin np. na oglądanie, jazdę próbną. Takie życie z nowotworem. Z dnia na dzień. Jeśli administrator nie wywali mnie na zbity pysk, napiszę o mojej babci audi80. AUDI ma 31 lat, urodzona w Niemczech w 1994r, w 2011 sprowadzona do Polski. Jeden właściciel w Niemczech, Polak sprowadził i zarejestrował, i kupiłem ją ja. za 5.5k zł dokładnie 11 lat temu. Silnik ABK, 302k przebiegu, 0 poboru oleju ELF EVOLUTION 5W40, skrzynia ok, LPG lerfect, po przeglądzie w OSKP. Działająca klima, el. lusterka, manual okna. Jedenaście lat w rękach mechanika (moich), a ja jak coś stuknie, puknie, to natychmiast naprawiałem. Niestety już nie mogę. Auto nie odpala na benzynie, może regulator ciśnienia?? Nie wiem. Zrobiłem wymianę pompy na nową, wymieniłęm przewód w zbiorniku bo się rozpadł. Auto odpalało na benzynie jeździło i nagle przestało. Odpalam i jeżdżę na LPG od 3 miesięcy tj od awarii benzyny. Do tego roku robiłem średnio po 3k, 3.5 km rocznie, więc i przebieg przez 11 lat niewielki, spisywany od 11 lat na OSKP. Opony wielosezony GoogYear wymienione przednie w zeszłym roku 195/60/15. Tapicerka, osłona przegubu lewego zewnętrznego, uszczelka pokrywy zaworów (daję w gratisie do auta) i naprawa układu paliwa do zrobienia na już. Błotniki przednie do wymiany (rdza przy odpływie końcówka przy progu, ale na OSKP się nie czepiał. Reszta jak w 31 letnim działającym sprzęcie. Może nie wygląda, ale jedzie. Dołączę autoraport z sieci w pliku, wersja płatna, podstawowa. O ile administrator mnie nie zbanuje, zapraszam do kontaktu i oględzin. Chętnym podam telefon, maila, zdjęcia auta i długi opis co było naprawione/wymienione. Proszę o wyrozumiałość, awłaszcza administratorów, ale mój czas jako kierowca się kończy. Dziś piszę ze szpitala. Druga chemia... Zależy mi na czasie, bo auto zarejestrowane na żonę bez prawa jazdy. Prowadziłem tyko ja, a już nie bardzo mogę przez mocne leki i stan zdrowia. Spodziewam się 2700 - 3300zł, handlarz oferuje 2500 bez oglądania. To tyle. Ja - 53l mechanik z zamiłowania, hobby komputery. Mam i oddam z autem oba interfejsy i do BingoS LPG i OTG1/2 adapter do kompa silnika. Jeszcze raz proszę administratorów o wyrozumiałość i przymknięcie choć jednego oka. Dziękuję.
|