Cytuj:
On wie, w imię czego protestuje. I ma rację.
Co do tekstów do Policji. Każdy kibol na każdym meczu używa gorszych. I mają zarzuty?
Orseto proponuje nie wypowiadać się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia.
Sam znam kilkadziesiąt osób, które podstawaly mandaty po 500zl za np zasmiecanie, choc w żadnym stopniu nie śmiecily, lub "oddawanie moczu w miejscu publicznym" choć autobus na stacji benzynowej nie mógł sie zatrzymać, bo była zablokowana przez policje i zatrzymał się w szczerym polu, też po 500 zł.
Za takie pyskowanie i podanie fałszywych danych lub nie okazanie dowodu, choć masz go przy sobie, lądujesz na dołku na drugim końcu Poski i rozprawa w rybie przyspieszonym, wiec nie płeć bzdur.
W takim razie może wytłumacz nam w imię czego on protestuje, w imię wolności i demokracji może co?
Dziś Mazurek w RMF ładnie podsumował Rabieja, który właśnie w takim tonie jak ty się wypowiadał, mianowicie powiedział, że jak w Gdańsku była parada równości, radna PiS też usiadła na chodniku i blokowała marsz, ma postawione zarzuty i włuczy się po sądach, taka to równość obowiązuje postępówców, czysta hipokryzja.
Roger zrozum, niegdy nie miałem celu ciebie obrażać, po co mam to robić, przez internet kogoś obrażać? dzieciaka kolego, mnie to nie podnieca i ego sobie nie musze podnosić takim czymś.
Podchodzisz za bardzo emecjonalnie do tego watku, miliony razy się wypisywales, znów zapisywałes i tak to trwa.
Ty w tym wątku zacząłeś poważne wycieczki personalne, jest jesżycze jeden taki, ogólnie prawie wszyscy z twojej strony barykady często czepiają się osobiście innych forumowiczów, wiem że to z bezsilności, ale bez przesady.