orsetto napisał(a):
To nie wina upałów. Nie rozumiesz po prostu "dobrej zmiany". Wsłuchaj się w mantrę: "przez osiem lat...." Uwolni Cię to od rozterek itp. A Papa Grzyb Trujak z Torunia popuści trochę pasa i da radę przyjąć tę skromną jałmużnę.
To Ty mi powiedz jak ja mam to pojąć ..BO NIE OGARNIAM TEJ KUWETY .

..a czy wizyta u Tadzia da mi jasność widzenia ?
Czy muszę zabrać ze sobą książeczkę czekową ?
Podpowiedz coś

metyoo napisał(a):
lucas3512 napisał(a):
...
https://wiadomosci.wp.pl/corka-polityka ... 540930177aOt, taka kolej rzeczy... Przecież trzeba zrobić porządek i wsadzić wszędzie swoich... SWOICH...

No, orędownicy dobrej zmiany, zwanej także pod hasłem TKM, likwidacja cwaniactwa i układzików powiadacie? A to co wyżej opisane pewnie dlatego, że adrian nie podpisał ustaw?
Ja tam widzę zły wpływ PO .. ta pierdoła, negatywnie oceniana pod względem merytorycznym to kolejna ofiara PO.
Nie mam na to dowodów, ale prawie na pewno, jestem przekonany, zaręczam własnym internetowym podpisem, graniczy to niemal z pewnością.. że to wina PO.
A najśmieszniejsze jest to , że gdyby PO nie dało dupy po całości...PIS nie doszedłby do władzy
Więc jest to wina PO .. czy inszej ukrytej mniejszości niemieckiej.

lucas3512 napisał(a):
orsetto napisał(a):
.
+1
Kolego
Baskecior, jesteś w błędzie co do tych kratek, bo musieli by się pozamykać wszyscy nawzajem z każdej strony politycznej
Przepychają zarządzenie, by kierownikami w państwowych instytucjach nie musieli być ludzie z doświadczeniem, po co? Wiadomo, trzeba dać trochę młodym, to się ich podporządkuje, nie będą fikać i będą pilnować stołka
Ziobro chciał wsadzić córkę posła i wiceministra z PiS na prezesa sądu w Bielsku-Białej, przez to, że ustawy nie przeszły nie udało się, ale wsadził ją na wiceprezesa, bo tam już może
https://wiadomosci.wp.pl/corka-polityka ... 540930177aOt, taka kolej rzeczy... Przecież trzeba zrobić porządek i wsadzić wszędzie swoich... SWOICH...

Jak już się te matoły z SLD, PSL , PO , PIS, KUKIZ i inne je**ane popaprańce pozamykają.. to ja chcę dostać klucze od ich cel .. i bliska odległość do oceanu nie ma tu w ogóle znaczenia