Baskecior napisał(a):
Buba napisał(a):
Basket : niech oddadzą kasę i spier ... to kto Ciebie będzie leczył i Twoje dzieci ?? Wróżka zębuszka ??
Nie dramatyzuj.
Lekarzy nie brakuje, Ci dobrzy cenią się konkretnie i mają własne praktyki. Do takich się udaję, bo wiem z własnego doświadczenia że leczenie publiczne może Cię doprowadzić do cmentarza.
Gratuluję... Stać Cię na prywatnego lekarza, bo o to chyba chodzi? Pozazdrościć...
Powiedz mi teraz, ilu ludzi stać na takich lekarzy?
Niech mi oddadzą składki zdrowotne, które płacę, a też będę chodził prywatnie do lekarza
myszon90 napisał(a):
Dajcie spokój panowie...podobno z cyframi się nie dyskutuje, a te obecne mają się nijak do tych poprzednich...mam na myśli budżet państwa...i mimo jednak rozbuchanych jak na polskie warunki socjalu w postaci 500+...
A miało się nie udać i zapaść gospodarcza miała nastąpić...
A ostatni sondaż pokazuje, że ludzie jednak otworzyli nieco szerzej oczy....
Ja proponuję poczekać do początku przyszłego roku z tym budżetem i wtedy się okaże, czy ten "nadmiar" to nie czasem opóźnienia w zwrocie VAT firmom
Zeszłoroczny budżet został sowicie dopompowany m.in. wpływami ze sprzedaży koncesji na LTE
Mam nadzieję, że tak nie jest i PiS rzeczywiście zlikwiduje cwaniaków okradających Państwo, czyli nas wszystkich...
Nie jestem za tym co robią, by zawłaszczyć kolejne instytucje, bo ten kij ma dwa końce, Kaczyński nie będzie wieczny, a po nim może przyjść ktoś, kto wykorzysta te furtki, które sami robią teraz dla siebie
Jedyna nadzieja w Adrianie, który może choć trochę zrozumie, że tu nie chodzi o widzimisię partii rządzącej...