czy to quattro czy nie to jak zajadę będę wiedział na pewno, najmniejszy problem. rzecz w tym, że z A8 nie miałem do czynienia i właśnie nie znam się na elementach na które trzeba zwracać uwagę w tym modelu. sprawy mechaniczne ogarnę, sprawdzi się co trzeba, jednak detale wnętrza typu co ma być a czego nie ma są mi tutaj obce.
za drogo? znajdźcie mi proszę A8 ACK MT quattro w przyzwoitym stanie, szukam już bardzo długo i nic się nie trafia.
czy ktoś rozpoznaje co to za instalka gazowa tam siedzi?
jak zajadę dostanę VIN i zobaczymy co wyjdzie po rozkodowaniu
a co do 2,8 - pewnie, że nie jedzie

jednak ja szukam auta do jazdy na co dzień, jakieś 25 tys km rocznie po drogach zakorkowanych, dlatego też nie potrzebuje smoka pod maską do jazdy 50-80 km/h . 4,2 w moim przypadku to jakieś 3 tys zł na samo paliwo rocznie drożej. Wiem, wiem, można kupić fiata pande i będzie jeszcze taniej, jednak w temacie pozostaje tylko buda A8 a tutaj z wyborem silników więcej nie poszaleje
jak sprawdzić czy poduszki są na 100% ? na Vagu nawet jak będzie ok to i tak może oszukiwać rezystor... czy pozostaje tylko zajrzeć? w kierownicy wiem jak się dobrać, a jak sprawdzić to od strony pasażera?
teraz przeszukałem na allegro te roczniki i jest różnie, jedne mają emblemat quattro, inne nie (patrzyłem przeważnie wersje 4,2) np:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11034798