a widzisz 1000zl to jak nic 

oby ci sluzyl tak jak najdluzej. Kazdy pisze wlasnie ze dosc drogi w utrzymaniu ale nigdy konkretow. Ile to drogi ? ja rozumiem ze nie napisze mi nikt tu stalej kwoty bo jeden wyda tyle a inny bedzie musial mniej lub wiecej. Chodzi mi wlasnie o porownanie jakis czesci ktore wiadomo moga sie eksploatowac albo rozne przykladowo ktos wymienial i wie ile moze kosztowac. Ty kolego nie wymieniales jak piszesz ale raczej orientujesz sie co ile kosztuje skoro masz to auto chyba wiesz na co mozesz sie nastawic ewentualnie
zostane przy kombi c5 postanowione. Chyba ze w ciagu pol roku wygram w lotto w ktore nie gram 

Kwestia silnikow. Bede szukal czy to 1.8T czy 2.4,  nie bede chipowal wiec pewnie 1.8T odrazu zagazuje i tyle. Pewnie jest tanszy troche ale jak trafie 2,4 tez bede brac pod uwage bo liczba egzemplarzy do szukania kombi c5tki jest tak mala ze jak sie ogranicze przy 1.8T tylko to bedzie pare modeli..  ja celuje w najdrozsze egzemplarze, dobrze wyposazone mam nadzieje ze bomb na tym poziomie takich nie ma.. w innych tematach (bardziej odpowiednich) zapytam jak wyglada sprawa z dokladaniem czy to bluetootha czy kierownicy multi. ( chcialbym miec a nie czesto sa )