.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 08.sie.2025 03:11:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 290  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Feniks z popiołów - kącik polityczno - obyczajowy - STA
PostNapisane: 03.cze.2017 17:36:18 
Użytkownik

Auto: S4 B6 Cabrio
metyoo napisał(a):
jakub33 napisał(a):
Co tam słychać w postępowych mediach na temat wyboru Polski na niestalego członka RB ONZ?
Słychać co wogole, albo to mało istotny fakt, czy tylko temat śmierci śp.Igora jest nadal walkowany, bo w mediach państwowych przykrywaja to pozamienianymi ciałami, czterema miednicami i doma glowami w jednej trumnie i klamstwami Kopacz o przekopanej merta ziemi i ciężkiej pracy polskich genetykow podczas identyfikacji ciał.

Edit...Lis juz skomentował hahaha

Nie zakrzyczę. To całkowicie pozbawione znaczenia. Kogo tam ostatnio mieliśmy? Senegal? Etiopia? Boliwia? No to epokowy sukces

Czyli się nie pomyliłem

Wyczuwam niesamowitą podnietę - wyhamuj, o majty przemoczysz :)

Bardzo cieszę się z tego faktu, tym bardziej, że chociaż tego nie udało się spier.olić wazczykowskiemu i doprowadził to do końca.
Tak, doprowadził do końca, bo choć fakt jest nie na rękę to jest taki, że starania o przyjęcie nie były prowadzone od miesiąca, dwóch, czy roku... :)
Tak, wiem, nie znam się, bo jarosław wykonał kilka telefonów i sprawa załatwiona...
PS. to tylko na dwa lata
PPS. nie pierwszy raz będziemy członkiem rady bezpieczeństwa :0

http://natemat.pl/209491,poza-tym-uwaza ... dza-o-unii

http://natemat.pl/209405,tego-pis-racze ... asna-ulice

Jak ma być dobrze w tm kraju, skoro dzieci już są zaszczute? To ma być przyszłość polskiej polityki?

+1. I jeszcze tylko taki oto niewygodny fakt, wnioskował o to niejaki Radosław Sikorski.

PostNapisane: 04.cze.2017 08:36:32 
Moderator

Auto: 80 2,3 10V
Szach mat :)

Wytapatane Note 3 PRO

Audi A4 2.8 30VQ tip - było
Audi Cabrio 2,8 12V - było
Audi A8 4,2 32V tip - było
Audi 80 2,3 10V - pod kocem
Audi A4 1,9 TDI Quattro - nowa zabawka

PostNapisane: 04.cze.2017 09:40:20 
Klubowicz

Auto: Audi 200 20V Avant V8 4,2, A8 D2 4,2
Ale to przecież Waszczykowski odbył ponad 50 podróży zagranicznych, a sprawę udało się domknąć po osobistym zaangażowaniu prezydenta.
Taki jest przekaz mediów "publicznych".

Obrazekklik na zdjęcie
200 20V Avant 4,2

PostNapisane: 04.cze.2017 09:47:01 
Użytkownik

Auto: 8QB31.8T Coupe 7A automatic
Ech, żeby nie ten wspaniały wnioskodawca Sikorski... :d :d :d tyle lat biedny czekał, aż ta poważana wtedy wszem i wobec Polska, zostanie doceniona... :d :d :d
A teraz ten niedobry Waszczu zgarnął laury... :d :d

PostNapisane: 04.cze.2017 10:00:48 
Użytkownik

A ja wyczułem niesamowita chęć dogryzienia mi z powodu tego, że to pisowi udało się do tego doprowadzić, wyhamuj bo wylewu dostaniesz.
Majty przemoczyć może się zdarzyć, ale że śmiechu czytając posty ludzi sfrustrowanych dobrymi działaniami pisu i ich sondażową przewaga nad opozycją totalną haha.
Napisałem to tylko i wyłącznie po to, żeby przeczytać o tym jak to PO do tego doprowadziło a pis tylko nie śpieprzyl, nie zawiodłem się, ale liczyłem na trochę więcej z waszej strony i wypowiedzi kilku osób trochę mi brakuje.
W sumie to mam to gdzieś czy jesteśmy w jakiejś radzie czy nie, więc spokoj ie bo o wylew nie trudno w te upały haha.

Gdzie ty widzisz w tych wypowiedziach zaszczucie?

To jest właśnie młodzież która potrafi myśleć i wyciągać wnioski z tego co dzieje się w Polsce i całej lewacko socjalistycznej europie i oby to była właśnie ta przyszłość w naszym parlamencie.

Nie dziwię się, że nasze pseudo elity dostają szału słuchając takich słów, poprostu pranie mózgu na młodych ludziach im nie wyszło, młodzież idzie w prawą stronę, lewactwo mają gdzieś.
To nie czasy kiedy był jeden program w tv i jedna gazeta, jest internet, ci co chcą potrafią informacje prawdziwe znaleźć sami, nie potrzebują propagandy.
Zaszczuta to raczej była ta małolat, która jechala po Kaczyński i całej jego rodzinie z matką włącznie.

Spokojnego łikend i bez nerwów haha.

Kolejny "incydent" w Londynie, przyjmowac jeszcze więcej opalonych!

PostNapisane: 04.cze.2017 11:02:01 
Użytkownik

rodzynek napisał(a):
Ale to przecież Waszczykowski odbył ponad 50 podróży zagranicznych, a sprawę udało się domknąć po osobistym zaangażowaniu prezydenta.
Taki jest przekaz mediów "publicznych".

W tym tą kluczową do san escobar :)

Lewacke pranie mózgu - źle, skrajnie prawicowe pranie mózgu - cacy?
Żadne skrajne poglądy nie prowadzą do niczego dobrego! Kibole są zajebiści, bo biją sympatyków innej drużyny ze słowami "Bóg, Honor, Ojczyzna" na ustach? Może jeszcze na ustawkach zaczną Bogurodzicę śpiewać?

Ja nie mam ciśnienia, bo te sukcesiki są tak napompowane pychą, że szkoda gadać!
Niestety panowie, fakty są takie, a nie inne i nic z tym nie zrobicie! Starania o przyjęcie do rady bezpieczeństwa rozpoczęła poprzednia ekipa, a to nie jest równoznaczne z wyjściem do sklepu po bułki - swoje trzeba odczekać!

W Londynie nie przyjmują tak ochoczo imigrantów, tam już zamachów dokonują ludzie z brytyjskim obywatelstwem. Niestety, przez lata spłacali długi z przeszłości za ich kolonialne zapędy, teraz niestety zaczynają spłacać odsetki od odsetek...

Jeszcze zapytam się czy któryś ze stróży zajebistej zmiany chociaż odniesie się do tego?
http://www.conowego.pl/aktualnosci/mini ... kop-poleca
(artykuł losowy - o tym każdy lewacki portal pisze, bo w jedynej niezależnej i prawdomównej tv pewnie słowem nie PiSneli, bo zabrakłoby czasu, żeby o gender i pedałach wspomnieć....)

`92 Audi 100 C4 Avant 2.6 ABC+Stag 300 Plus -2008-2012

Piszę poprawnie po polsku, ty też pisz poprawnie po polsku, chyba, że nie robi Ci różnicy, że robisz komuś laske, a nie łaskę

PostNapisane: 04.cze.2017 11:32:31 
Moderator

Auto: A6 C5 AVF
Nie wiem, kto wg Ciebie jest "stróżem zajebistej zmiany", ja z mojej strony mogę powiedzieć Ci, że ceny usług powinny być regulowane rynkowo, a nie przepisami.

Co do zamachów, co tu komentować, chyba powinniśmy się przyzwyczaić do tego typu wydarzeń, bo jak ktoś tam nie rozprawi się z tym twardą ręką to ludzie nadal będą ginąć. Dobrze, że nasz rząd opiera się przyjmowaniu uchodźców, jak tak dalej pójdzie, to za kilka lat do Polski zaczną emigorować rodowici francuzi, niemcy, angole... bo tu jest spokój. Straszne jest to, że ludzie boją się wychodzić do teatrów, na koncerty, nawet do marketów bo nigdy nic nie wiadomo...

PS. Metyoo, dobrze by było jakbyście do potknięć naszego rządu typu San Escobar podchodzilibyście z takim samym spokojem i chłodem jak do tego że wybrali nas do RB ONZ...

Audi A6 AVF + blast by Spanky :)
BMW 5 GT 3.0 N57
--------------------------------------
1.03 CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!!

PostNapisane: 04.cze.2017 12:00:49 
Użytkownik

Ale potknięcia każdego rządu przyjmowane są zawsze tak samo, tak samo, jak wyśmiewano szoguna i inne wpadki!

Co do roamingu to jest akurat regulacja dla obywatela, Ty tego ne potrzebujesz, Twoja rodzina nie potrzebuje, znajomi też, ale wyobraź sobie, że w tym kraju taka regulacja jest na rękę dziesiątkom, jeśli nie setkom tysięcy ludzi!
Skoro mamy podporządkowywać się płacom minimalnym w innych krajach (a tak na prawdę gówno komu do tego), dlaczego nie można zrobić czegoś dla nas? Jaki interes ma pani minister w tej obronie? Wszystkim sieciom w europie musi się spodobać, tylko nie naszym? Żeby było śmieszniej angielska "3" ma w ofercie takie coś od kilku lat za całe 26 funtów na miesiąc! Można? Pewnie, że tak, tylko trzeba chcieć, a nie zasłaniać się rzekomymi stratami!

Piszę poprawnie po polsku, ty też pisz poprawnie po polsku, chyba, że nie robi Ci różnicy, że robisz komuś laske, a nie łaskę

PostNapisane: 04.cze.2017 12:11:19 
Moderator

Metyoo,
- po pierwsze, czy ja powiedziałem że ja tego nie potrzebuję? mam rodzinę w Anglii i też korzystam z roamingu.
- po drugie, czy powiedziałem również że takie rozwiązanie nie jest korzystne dla konsumenta? i że popieram Panią Minister w tej kwestii?

Napisałem tylko, że ceny usług powinny być regulowane przez rynek. Jak ludzie zaczną przechodzić do Orange, bo ten będzie miał taniej, to inni operatorzy też zniosą opłaty za roaming, a urzędnicy nie powinni się do tego mieszać.

PS. Wpadka Szogunowa to nie była rządowa tylko prezydencka ;)

PS 2. Fajny artykuł - o dziwo - na niemieckim portalu:

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... 1e30380a4d

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 04.cze.2017 12:57:22 
Użytkownik

Zarathustra napisał(a):
Metyoo,
- po pierwsze, czy ja powiedziałem że ja tego nie potrzebuję? mam rodzinę w Anglii i też korzystam z roamingu.
- po drugie, czy powiedziałem również że takie rozwiązanie nie jest korzystne dla konsumenta? i że popieram Panią Minister w tej kwestii?

Napisałem tylko, że ceny usług powinny być regulowane przez rynek. Jak ludzie zaczną przechodzić do Orange, bo ten będzie miał taniej, to inni operatorzy też zniosą opłaty za roaming, a urzędnicy nie powinni się do tego mieszać.

PS. Wpadka Szogunowa to nie była rządowa tylko prezydencka ;)

PS 2. Fajny artykuł - o dziwo - na niemieckim portalu:

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... 1e30380a4d

Piszesz, że ceny powinien regulować rynek i kończysz. Dla mnie brzmi to jednoznaczne z tym, że popierasz konkretny stosunek do prawa.
Pewnie, że rynek powinien rządzić się swoim prawem, ale skoro ktoś jest zbyt pazerny to powinno się tą pazerność ukrócić!
Orange zdecydowało się na dostosowanie się do rozporządzenia unijnego, bo mieli w ostatnim roku największy odpływ klienta w historii - kilkaset tysięcy klientów.
A jak wiadomo tonący brzytwy się chwyta :)
T-mobile nazywa orange marką globalną, a samo operuje w kilku krajach :) Jedynie P4 jest lokalnym operatorem.
Żeby było śmieszie jeszcze miesiąc temu orange nie oferowało mi na przedłużenie umowy takich warunków, tj. wszystko co w abonamencie do wykorzystania w jewropie, miałem płacić osobno!

Co do wpadek. Jaka różnica, czy to minister, premier, prezydent, czy szeregowy poseł? Wpadka jest wpadką i wyśmewana jest w ten sam sposób. komorowski do dzisiaj jest szogunem, a waszczykowski na zawsze będzie jedyną osobą, która rozmawiała zz obywatelem san escobar!

Ostatnio edytowano 04.cze.2017 14:30:45 przez metyoo, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 04.cze.2017 13:48:18 
Moderator

A dla mnie nie jest to jednoznaczne, jak już wcześniej wiele razy wskazywałem mam wolnościowe poglądy gospodarcze (mimo sugestii że jestem zwolennikiem socjalnego programu gospodarczego PIS) i nie przepisy powinny kształtować cenę a popyt i podaż (oczywiście z pewnymi wyjątkami).

Cytuj:
Co do wpadek. Jaka różnica, czy to minister, premier, prezydent, czy szeregowy poseł? Wpadka jest wpadką i wyśmewana jest w ten sam sposób. komorowski do dzisiaj jest szogunem, a waszczykowski na zawsze będzie jedyną osobą, która rozmawiała zz obywatelem san escobar!

Bez wątpienia :)

i tu jeszcze news z niemcowni:

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy- ... ko/gmyp1cy

Putin teraz ma podstawy by puścić w bój swoje zielone ludziki.. :)

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 04.cze.2017 14:22:18 
Użytkownik

Auto: 80 b3 2.0 16v q
Zarathustra napisał(a):
Nie wiem, kto wg Ciebie jest "stróżem zajebistej zmiany", ja z mojej strony mogę powiedzieć Ci, że ceny usług powinny być regulowane rynkowo, a nie przepisami.

Co do zamachów, co tu komentować, chyba powinniśmy się przyzwyczaić do tego typu wydarzeń, bo jak ktoś tam nie rozprawi się z tym twardą ręką to ludzie nadal będą ginąć. Dobrze, że nasz rząd opiera się przyjmowaniu uchodźców, jak tak dalej pójdzie, to za kilka lat do Polski zaczną emigorować rodowici francuzi, niemcy, angole... bo tu jest spokój. Straszne jest to, że ludzie boją się wychodzić do teatrów, na koncerty, nawet do marketów bo nigdy nic nie wiadomo...

PS. Metyoo, dobrze by było jakbyście do potknięć naszego rządu typu San Escobar podchodzilibyście z takim samym spokojem i chłodem jak do tego że wybrali nas do RB ONZ...

My zamiast islamistów mamy Banderowców i teraz zastanawiam się kto jest gorszy islamista który odetnie ci głowę czy Banderowiec który obedrze cię ze skóry , na prawdę mam wrażenie ,że tu Wołyń każdy ma głęboko .

PostNapisane: 04.cze.2017 14:41:20 
Użytkownik

O masz! Świetny przykład! Nie, żebym był zwolennikiem wpuszczania do kraju beżowych! Beżowi są imigrantami, a szoszoni nie? Ktoś im jednak wizy i pozwolenie na pracę udziela...
Jest jednak zasadnicza różnica: jedni migrują za pracą i godnym życiem, drudzy za życiem lekkim, bezstresowym, w którym wszystko pdane jest na tacy- tylko żyć i brać garściami wszystko co się należy.
Polska jednak różni się od krajów zachodnich tym, że gdyby doszło do zamachu, to rodacy nie patrząc na konwencje i skutki prawne zrobiliby porządek z ciemnymi tak, że sami spieprzaliby z kraju, tak, jak teraz "uciekają przed wojną" :)
Oby nigdy nie przyszło nam się o tym przekonać.

PostNapisane: 04.cze.2017 14:50:17 
Moderator

Prawda, Mateusz.

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 04.cze.2017 15:01:01 
Moderator

Sobieskiego już nie potrzeba bo każdy wie jak się zachować :-) Tylko szkoda, że w czasie pokoju też drzemy koty ale sami ze sobą (głównie kibole).

PostNapisane: 04.cze.2017 15:11:11 
Użytkownik

Auto: 80 b3 2.0 16v q
https://www.youtube.com/watch?v=tuJ7n4obVjE to chyba powinno raczej powędrować do wątku śmiechu.

PostNapisane: 06.cze.2017 16:38:14 
Użytkownik

Ciekawy dokument jak to Kuroń z Frasyniukiem komuny pokonali hahaha.
Mam nadzieję, że będzie tego więcej i te sprzedawczyni końcu zamkną pysk.

Obrazek

PostNapisane: 06.cze.2017 16:57:43 
Użytkownik

Oczywiście, że Oni nie pokonali komuny. Zrobił to śpiący Kaczyński i prokurator Piotrowicz. To Kaczyński, a nie Frasyniuk uratował kasę Solidarności we Wrocławiu. Poza tym J.Kuroń nie żyje. Grzeczniej o zmarłym, któremu wielu do pięt nie dorasta.

PostNapisane: 06.cze.2017 17:22:08 
Moderator

Kaczyński tez nie obalil komuny. Nikt nie obalil. Kuron jest tyle samo wart co Mazowiecki i Wałęsa.

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 06.cze.2017 17:41:52 
Moderator

To w takim razie kto jest wart tego aby go wielbić za taki rozwój kraju od czasu komuny?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 290  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2