.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 22.cze.2025 19:06:24

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: witam wszystkich serdecznie ')
PostNapisane: 07.mar.2005 22:29:37 
Użytkownik

Mam na imie Maciek. Zwać się tu będę grozny (przez zet) a grożny na pewno nie jestem... Bywam często w skarbnicy wiedzy o wybitnej marce, ale chciałem się trochę poudzielać. Do rzeczy.
Jestem bardzo szczęśkiwym posiadaczem audi. W dowodzie mam Audi 80 2.0 Z numeru WIN wynika że jest to audi 4000 a w realu jest to quattro w budzie 80b2 z 84r (przed przejściówką) sedan z dwoma drzwiami ze 115 konnym silnikiem JS (i taki jest w dowodzie). Auto nie ma wspomagania i waży 1190kg. Wiem że to bardzo nietypowe auto i po długim czasie rozważania za i przeciw postanowiłem je odbudować. Przejdżmy więc do tej grupy argumentów typu "przeciw". Auto stoi nieodpalane drugą zimę pod chmurą, powodem śpiączki było wydmuchanie uszczelki pod głowicą i lekka stłuczka centralnie przodem. Lampy są całe i po stłuczce jeżdził jeszcze jakiś czas więc uderzenie było bardzo lekkie. Pogięty jest cały przód a chmurka go zaczęła konsumować. Poza tym wszystko jest kompletne. Reasumując zacząłem zbierać graty do tego zwierzaka.

uff.. to na tyle... i się nie spieszę zbytnio

Tytuł:
PostNapisane: 08.mar.2005 00:02:33 
Użytkownik

Auto: A6Q C5/CQ B2/A3 8L
Witaj :)

Bardzo fajny i bardzo rzadki model, "małego" 80 quattro w dwudrzwiowej budzie jeszcze nigdy nie widzialem

'98 Audi A3 1.8 20V Ambiente (AGN), 2013-? Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 08.mar.2005 00:28:34 
Klubowicz

Auto: 210vtq
Witamy Serdecznie, :peace: Maciek rozwaliles mnie na plecy, ale masz rarytasik, chyba jedyna taka nioonia w szeregach AKP :) :peace: Sam mam ogromny sentyment do modelu dwudrzwiowego, jest w rodzinie od wielu lat i tez mam plan zeby go porzadnie wyrestaurowac :P , ale na razie brak na to biletow NBP :/ Moj niestety nie ma quattro :/ ;-) ,
Jakbys chcial sprzedac dawaj na PW :P
Czekamy na fotki, sprawa pilna :):

A6 V8 Avant - było
Coupe GT ... progress

Strefa czasowa: UTC + 1