Ja mam ubezpieczenie Third Part Fire & Theft, 2,5TDI 95r,mam 50% ale uznali mi 3 lata zniżek z Polski bo podobno żeby używać zniżek tutaj, w polsce ta polisa z której przechodzą zniżki musi być już nie używana, pamiętam że pytali ile mil roczne będę robił i czy będę jeździł do Polski więc chyba to jest ważne aczkolwiek może nie we wszystkich ubezpieczalni, na pewno jest taniej jak powiesz że masz garaż ale jak Ci ukradną autko i przyjadą obejrzeć garaż a jeg niet

Wtedy chyba nic nie dostaniesz więc chyba nie warto ryzykować dla kilkudziesięciu fuli ... Na pewno ma wpływ okolica w której się mieszka, koleś ze slamsów w 2 strefie Londynu wyniósł się do 4 strefy (angolowo) i oddali mu sporą sumkę po zmianie adresu w polisie ...
Płacę 1050 na rok w firmie MarkerStudy, myślę że na next year poszukam coś tańszego.
P.S.
Powstała już stronka
http://www.audi-klub.xenium.pl/
Czekam na prpozycję co chcielibyscie na niej znaleźć, na razie wrzuciłem fotki ze spootów a myślę że fajnie będzie znaleźć na niej informacje pomagające użytkownikom Audi na wyspie czyli np:
- jakim promem do Polski i gdzie zabukować
- jakie ubezpieczenia
- jak kupić / znaleźć części do auta ( niektórzy nie mają ETKI i Autodaty)
- zdjęcia ze spotów
- polecane/niepolecane warsztaty
itp .. itd
czekam na propozycje
Pozdrawiam, Marek
Czekam na propozycje