pawlo5 napisał(a):
Specu ta oska ma najechane 380 tys czyli prawie 400 ciekawe ile oleum bierze na 1000 km . litr ??? 1,5 litra no i jeszcze uno Quattro, niby takie super demo w oczach zaworówy a kondon bez quattro pamietaj ze wypasem sie nie jeździ tylko dobrym stanem technicznym a wypas jest wazny dla handlarzyka co by nawinac makaron na ucho i zarobic pić stówek wiecej.
ps. tak od siebie 200x bardziej wolał bym normalnie wyposazone C4 w Q niz mega demo kondon bez q
Delikatnie mówiąc, nie zgadzam się z Tobą. Pozwól, że będę miał swoje zdanie. Przebiegiem też się nie jeździ. Takim tokiem rozumowania ponad 10-letnie auta allegrowe mają po 180kkm. Przynajmniej sprzedający podał przebieg uczciwie. A Twój Plusssiak (ach co to za auto...

) to ile ma

Mało

No tak tak zaraz usłyszę, że to Plus, że to 4.2 V8 i taki przebieg to nic...
Skąd takie wnioski, że auto z linka ma zły stan techniczny

Od Niemca wiem, że latał po trasach i serwisował na bieżąco. Wszystko można sprawdzić. 100 razy wolę takie coś niż pseudo przebieg 150 tysi.
A co quattro....owszem super sprawa, ale quattro to nie wszystko. Marnemu kierownikowi nic nie pomoże. Większość aut ma napęd na jedną oś i jakoś musi sobie radzić....Ja wiem, wiem, zaraz znowu usłyszę że zaworoowa p......i głupoty, ale mam to w głębokim poważaniu. Oczywiście najlepszy wybór to 4.2 koniecznie manual, bo reszta to taczające się kible.
Chłopaki z LB, sorry za ten śmietnik, obiecuję że więcej nie będę