*Robi* napisał(a):
bartos napisał(a):
*Robi* napisał(a):
To ja moze zaprosze jako osoby towarzyszące panie klubowiczki bo zas przyjdziecie bez swoich kobiet jak na bal samców.
He he , nie martw się o mnie i o innych , Ty masz ze sobą Marte wziąść a nie panny klubowiczki jako osobę towarzyszącą

I co bedzie tylko Marta z Madzia jak ostatnio?Bo reszta dziewczyn bedzie siedziała w domu?
Wstydzicie sie swoich lasek ??
Nie mam się czego wstydzić kolego Robi

, tej drugiej osoby nie ma a mi się troszke nie śpieszy aby wpakować się w kolejny związek

Madia82 napisał(a):
taaaa napewno sie wstydzą bo nie są takie fajne jak my Martusia no nie
a czy Inka może przyjść tak spoza klubu ??? w sumie to z osobami towarzyszącymi to sie ją dolepi do Tomaszka

i bedzie gotara

a co ze sprzetem grającym ja moge zabrać laptoka bo mam same fajowe przeboje z przedwczorajszego sylewstra, moge zzapodawać muze jak i gofery

tylko czy Tomuś ma kolumny do podłączenia i jaki wzamcniacz bo z tym u mnie ciężko

dogadamy sie moze w niedziele, jakieś szczególy papatki
Zostało powiedziane że INKA jest już zaproszona , laptopik mile widziany , co do sprzętu i innych zagadnień CO I JAK 27 stycznia ma wyglądać , zostanie omówione w niedziele więc proszę o przybycie wszytskich SOLENIZANTÓW na SPOTA pod REALA w pierwszą niedzielę roku 2007 na godzine
17:00 ( a może wcześńiej co do godziny )