Actimel napisał(a):
Pi-JAY napisał(a):
Actimel napisał(a):
no specjalnie zostawiłem or. ścieżkę teksty ze spalinami były niezłe. ,ale powiem wam ,że dawno się tak nie ubawiłem na śniegu.ale sprzęgło powiedziało dziękuje,liczę koszta i zastanawiam sie gdzie robić,jakies porady?
Przypomnij mi jaki masz motór

Ja ci mogę polecić typa "Piotrka" na Piechoty na salonem VW on robi tylko niemieckie, ja robiłem tam swoją setę i A6 (i będę robił A8) popytaj się Trąby ja mu poleciłem i paru chłopakom i są zadowoleni. Dysponuje też częściami bo ma sklep na Komandorskiej

Ja mam 2.5 tdi quattro ;jeden ziom mi powiedział 900zł za samą robote to uklęknąłem sobie.Nie chce robić najtańszym kosztem ale wydaje mi się ,że 9stówek to odrobinę za dużo ,chyba ,że się mylę.noi głównie chodzi mi o czas bo bez auta jestem jak bez ręki ....dwóch rąk i bez dwóch nóg.
noooo ziomuś jak Ty mało wiesz o życiu

900 zł to naprawdę mało i powiem więcej za mało

Koszt samych części po kosztach to ok 1600 zł (sam kupowałem do ojca 2.5TDI V6 w A6) ,a koszt robocizny w
http://jetronik.pl/ to ok 700 zł ojciec robił

Już wiesz dlaczego kupiłem A8 4.2 bo tańsze w serwisowaniu ... nie chce Cię dołować ale warto zaglądnąć pod dekle czy wałki nie są wyjechane - albo nie zaglądaj bo pęknie ci serce

Wiem co mówię zioooom

Pamiętaj V6 nie dawaj partaczom bo ci rozwalą silnik jak nie mają blokad na rorząd

To silnik specjalnej troski