qww napisał(a):
Nie robcie z ludzi idiotow wiekszych niz sami jestescie, wszyscy dobrze wiedze, ze
Moderator emge specjalnie i celowo usunal watek. Tlumaczenia typu:
Moderator Buba napisal:
Cytuj:
nie ma tu żadnego spisku a sprawa prowadzi prosto do zwykłego misclicka przy moderacji wątku
w historii tego forum zdarzało się to kilkakrotnie i dotyczyło, wierzcie mi, wątków dużo bardziej pożytecznych od politycznego.
Sprawa została zgłoszona na forum modów. Danych nie da się odzyskać i nie będę ukrywał że nie ubolewam nad tym faktem.
Sprawę uważam za zamkniętą.
uwazam za smieszne..
Po pierwsze, jeden mod tlumaczy drugiego ? Danych nie mozna przywrocic ? Paranoja.. AKP to zawsze bylo towarzystwo wzajemnej adoracji, ale to co sie tu dzieje od dluzszego czasu przechodzi ludzkie pojecie.
Moderator powinien wyleciec na zbity pysk.
Ty to serio mówisz chłopie czy nachłeptałeś się jakiejś propagandy ?
Co jeszcze trzeba Ci tłumaczyć ??
Że wątek skasowano przez misclick ??
Przecież napisałem wyraźnie że możecie założyć nowy wątek i wylać w nim ponownie swoje poglądy byle na odpowiednim poziomie dyskusji !
Mało Wam to proszę bardzo
viewtopic.php?f=25&t=137055Co mam jeszcze wytłumaczyć ?? Jak Wam przekazać prostą rzecz !
A co do rozpędzania wszystkich na cztery wiatry i rzucanie chaseł typu : towarzystwo wzajemnej adoracji ...
skomentuje to tak ;
(ironicznie : hahahahahahahahahahahahahahhaahhahaha)
Chłopy niemal żadnego z Was nie widziałem na spocie czy zlocie (not for you Zarath) i z całym szacunkiem jest to bardziej mój dom niż Was więc jeśli nie podobają się Wam zasady pisane i niepisane w tym miejscu to nikt tu nikogo na siłę nie trzyma (Jeśli już tak sobie wyciągamy pagony z ramion).
Więc jeśli mówię ciach bajera to znaczy że poświęciłem sporo swojego czasu żeby sprawą się zająć.
Poszperałem w wątkach, pogadałem z modami (tak istnieje wątek dotyczący zgłoszenia zaistniałej sytuacji na forum modów bo takowy dział na naszym forum istnieje) i podjąłem decyzję stawaiając się niejako ponad modami. Droga odwoławcza jest prosta. Jest nią :
SIMPSON.
proszę pisać do niego choć mam nadzieję że po przemyśleniach nie będziecie dalej toczyć tej piany
Czy wyraziłem się dostatecznie jasno ? Czy mam coś jeszcze wyjaśniać ??
Forum onet jest świetnym miejscem na wylewanie jadów politycznych.
Pozwolę sobie zacytować : rozpoczynamy batalię !!
Panie tomekspot
O co walczycie ??
O lepszą organizację zlotów i spotów, może o zorganizowanie nowej tury produkcji gadgetów a może chcecie w czynie społeczno klubowym dymać przez 3 dni w koszulce z dumnym napisem ORGANIZATOR przy organizacji zlotu licząc że będziesz miał siły na afterparty i nie padniesz po 100 gramach wódki od bimbrowniczych ??
No pytam się raz jeszcze :
O CO DO WACŁAWA WALCZYCIE ??
co chcecie mi spalić moda bo pyknął misclicka ??
A może go od razu ukamieniujecie przy najbliższej okazji ??
Ma publicznie ogłosić samokrytykę zrzekając się funkcji moda, posypując głowę popiołem i obiecując klęczeć przy bramie wjazdowej na kolejny zlot na grochu ??
Raz jeszcze głosem rozsądku :
OPAMIĘTAJCIE SIĘ I NIE IDŹCIE TĄ DROGĄ !
chcecie sobie pitolić o polityce proszę bardzo ale powiem Wam jedno : Lolek dzwonił i mówił że Tola mówiła że są kwity że Bolek może być Wałęsą.
Nie zamykam tego wątku ale mam nadzieję że wyjaśniłem już wszystko.
Basketowi dziękujemy za zawrócenie uwagi (mam nadzieję że nie rozwalisz tego mrowiska)