.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 22.cze.2025 23:55:24

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Apropo`s wątku politycznego...
PostNapisane: 21.lut.2016 19:23:05 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Takie oto zgłoszenie wysłałem moderatorom w owej sprawie:

"Wywalenie szalenie popularnego wątku chcecie zamieść pod dywan?
Otwartym tekstem: ..... to moderatorskie towarzystwo wzajemnej adoracji bo nadajecie się tylko do prowadzania "kur do szczania"
Takich jaj jeszcze nie było ...
Wstyd moje Panie ..."

To jest oficjalna skarga, bo jeśli jakichś matoł ot tak wywalił wątek to Mirek lub Marek powinni pogrzebać w backup`ach i przywrócić go w trymiga.
Spróbujcie tylko skasować/zamknąć obecny wątek ... :<

edit by Przemo... wywaliłem słowa uznawane za obraziliwe.... i raczej nie używaj ich więcej... taka moja rada

Tytuł: Re: Apropo`s wątku politycznego...
PostNapisane: 21.lut.2016 19:30:35 
Użytkownik

Auto: A4 B7 cabrio 2,0 Tfsi quattro. 200KM.
Oczywiście....i domagamy się degradacji moderatora "Bolka" do statusu użytkownika. Wnioskuję o założenie stosownej ankiety kto jest za :D

PostNapisane: 21.lut.2016 19:36:28 
Użytkownik

Ja wnioskuję o tereferendum ... ;)

PostNapisane: 21.lut.2016 19:37:22 
Użytkownik

Auto: A4B5
Żal panowie to czytać. Kręcicie aferę o temat polityczny służący głównie do kłótni. Jak byście nie zauważyli to forum Audi Klub Polska, a nie forum polityczne. Proponuje zarejestrować się na forum politycznym i tam dyskutować (wykłócać się) do woli. Popieram kasowanie takich tematów i tłumienie politycznych brudów w zarodku.

PostNapisane: 21.lut.2016 19:40:52 
Użytkownik

A kolega doczytał czemu służy HP?

PostNapisane: 21.lut.2016 19:45:41 
Użytkownik

zybol napisał(a):
Żal panowie to czytać. Kręcicie aferę o temat polityczny służący głównie do kłótni. Jak byście nie zauważyli to forum Audi Klub Polska, a nie forum polityczne. Proponuje zarejestrować się na forum politycznym i tam dyskutować (wykłócać się) do woli. Popieram kasowanie takich tematów i tłumienie politycznych brudów w zarodku.

A skąd Ty się marudo wylęgłeś ? Półtora roku na forum , 20 postów o niczym , i chce stać na straży hu..y wie czego hahahaha. Może na miejsce moderatora Bolka się wbij, bo niebawem go obalimy :593:

PostNapisane: 21.lut.2016 19:48:27 
Użytkownik

Oczywiście że tak,ale... zawsze jest ALE HP to rozrywka, lecz dla jednego rozrywką jest pedofilia, dla drugiego morderstwa,a dla trzeciego polityka co nie znaczy że powinno być zawsze akceptowalne. Tym bardziej że są do tego (chodzi mi o politykę) fora tematyczne i tam można babrać się w tym gównie do woli.

PostNapisane: 21.lut.2016 19:51:40 
Użytkownik

mały v8 napisał(a):
zybol napisał(a):

A skąd Ty się marudo wylęgłeś ? Półtora roku na forum , 20 postów o niczym , i chce stać na straży hu..y wie czego hahahaha. Może na miejsce moderatora Bolka się wbij, bo niebawem go obalimy :593:

Chyba nie mam obowiązku się Tobie tłumaczyć dlaczego tyle na forum i tyle postów. Skoro forum jest publiczne i mamy tą demokrację o którą tak walczysz to weź na klatę że może się to komuś nie podobać i może wyrazić swoją opinię bez różnicy czy ma 20 postów o niczym czy ponad 8000 spamu

PostNapisane: 21.lut.2016 19:59:06 
Użytkownik

zybol napisał(a):
Oczywiście że tak,ale... zawsze jest ALE HP to rozrywka, lecz dla jednego rozrywką jest pedofilia, dla drugiego morderstwa,a dla trzeciego polityka co nie znaczy że powinno być zawsze akceptowalne. Tym bardziej że są do tego (chodzi mi o politykę) fora tematyczne i tam można babrać się w tym gównie do woli.

Reglamentacji jakiejkolwiek na tym forum być nie może...
Choćbyśmy o dupie Maryni gadali - byle kulturalnie ...
Mod dał ciała i tyle - powinien dostać angaż w kurniku jak wspomniałem ...

PostNapisane: 21.lut.2016 20:01:32 
Użytkownik

Forum jest publiczne, ale obowiązuje na nim regulamin. Ponad rok klikasz, a jeszcze nie nauczyłeś się edytować postów marudny człowieku, co nie wiem czy wiesz jest niezgodne z regulaminem. Jak ci temat nie pasuje nie czytaj, nie wypowiadaj się, nie wpier..aj się. Tak samo można wykasować temat motocyklowy, bo 90% tu nie ma motocykla a 50 nawet nie siedziało, muzyczny, bo co kogo obchodzi muzyka na forum audi, a wątek o jajach kota Energetycznego to ho ho.

PostNapisane: 21.lut.2016 20:08:44 
Użytkownik

Nie robcie z ludzi idiotow wiekszych niz sami jestescie, wszyscy dobrze wiedze, ze Moderator emge specjalnie i celowo usunal watek. Tlumaczenia typu:

Moderator Buba napisal:

Cytuj:
nie ma tu żadnego spisku a sprawa prowadzi prosto do zwykłego misclicka przy moderacji wątku
w historii tego forum zdarzało się to kilkakrotnie i dotyczyło, wierzcie mi, wątków dużo bardziej pożytecznych od politycznego.

Sprawa została zgłoszona na forum modów. Danych nie da się odzyskać i nie będę ukrywał że nie ubolewam nad tym faktem.
Sprawę uważam za zamkniętą.

uwazam za smieszne..

Po pierwsze, jeden mod tlumaczy drugiego ? Danych nie mozna przywrocic ? Paranoja.. AKP to zawsze bylo towarzystwo wzajemnej adoracji, ale to co sie tu dzieje od dluzszego czasu przechodzi ludzkie pojecie.

Moderator powinien wyleciec na zbity pysk.

PostNapisane: 21.lut.2016 20:12:02 
Baskecior napisał(a):
Takie oto zgłoszenie wysłałem moderatorom w owej sprawie:

"Wywalenie szalenie popularnego wątku chcecie zamieść pod dywan?
Otwartym tekstem: wyjebać to moderatorskie towarzystwo wzajemnej adoracji bo nadajecie się tylko do prowadzania "kur do szczania"
Takich jaj jeszcze nie było ...
Wstyd moje Panie ..."

To jest oficjalna skarga, bo jeśli jakichś matoł ot tak wywalił wątek to Mirek lub Marek powinni pogrzebać w backup`ach i przywrócić go w trymiga.
Spróbujcie tylko skasować/zamknąć obecny wątek ... :<

a myślałem,że tylko Zarat ,Wordeck,Roger,..., paru innych i moja skromna osoba rozpoczęliśmy batalie. To bardzo budujące :D
Tak jak już wcześniej pisałem to,że to bezpowrotnie Emge skasował to kiepsko wygląda,a czy przypadkowo to inna historia... Nie działo się w tym momencie nic takiego w co należałoby tak nerwowo ingerować (taptalk czy jakies inne ustrojstwo w smartfonie...) Jak był taki poddenerwowany to na drogę powinien sobie melise łyknąć i z kompa edytować wtedy może nic by mu się nie klikło...

PostNapisane: 21.lut.2016 20:23:39 
Moderator

Auto: A6 C5 AVF
Tak jak pisałem wcześniej, sprawę powinien rozstrzygnąć ADMINISTRATOR i nie dla dobra moda tylko AKP. Może zabrzmi górnolotnie, ale moderowanie forum to nie przywilej, a pewnego rodzaju służba. Kolega Emge trochę inaczej to odbiera w moim (i nie tylko moim) odczuciu.

Audi A6 AVF + blast by Spanky :)
BMW 5 GT 3.0 N57
--------------------------------------
1.03 CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!!

PostNapisane: 21.lut.2016 20:28:56 
Klubowicz

Auto: Audi 200 20V Avant V8 4,2, A8 D2 4,2
qww napisał(a):
Nie robcie z ludzi idiotow wiekszych niz sami jestescie, (...)

AKP to zawsze bylo towarzystwo wzajemnej adoracji, ale to co sie tu dzieje od dluzszego czasu przechodzi ludzkie pojecie.

Moje pytania:
Jakie masz prawo obrażać kogokolwiek?

Jakie masz prawo żądać czegokolwiek?

Kto zmusza Cię do zaglądania na forum wzajemnej adoracji??

Przecież jesteś tu z własnej woli i zgodnie z nią możesz w każdej chwili wyjść, jak się coś nie podoba. Proste??

Wszystkich niezadowolonych z działania forum AKP zapraszam na jakikolwiek zlot, na razie niech wezmą udział jako gość, a może odnajdą w sobie dość ochoty i energii, aby spróbować swoich sił w organizacji. Może wtedy nie będą się ograniczać do pustej krytyki.

Obrazekklik na zdjęcie
200 20V Avant 4,2

PostNapisane: 21.lut.2016 20:36:11 
Użytkownik

rodzynek napisał(a):
qww napisał(a):
Nie robcie z ludzi idiotow wiekszych niz sami jestescie, (...)

AKP to zawsze bylo towarzystwo wzajemnej adoracji, ale to co sie tu dzieje od dluzszego czasu przechodzi ludzkie pojecie.

Moje pytania:
Jakie masz prawo obrażać kogokolwiek?

Jakie masz prawo żądać czegokolwiek?

Kto zmusza Cię do zaglądania na forum wzajemnej adoracji??

Przecież jesteś tu z własnej woli i zgodnie z nią możesz w każdej chwili wyjść, jak się coś nie podoba. Proste??

Wszystkich niezadowolonych z działania forum AKP zapraszam na jakikolwiek zlot, na razie niech wezmą udział jako gość, a może odnajdą w sobie dość ochoty i energii, aby spróbować swoich sił w organizacji. Może wtedy nie będą się ograniczać do pustej krytyki.

Taaak?
Ile to zlotów zorganizowałeś?
Byłeś modem?
W jaki sposób uczestniczyłeś w budowaniu tego forum?
Ja mogę i mam moralne prawo do wypowiadania się w tym temacie - ty - po raz kolejny bijesz pianę ...
Wbiłeś właśnie kij w mrowisko ... Kto mnie zna wie że tym razem nie odpuszczę ...

Qww - +1 ode mnie ...

PostNapisane: 21.lut.2016 20:40:52 
Użytkownik

qww napisał(a):
Nie robcie z ludzi idiotow wiekszych niz sami jestescie, wszyscy dobrze wiedze, ze Moderator emge specjalnie i celowo usunal watek. Tlumaczenia typu:

Moderator Buba napisal:

Cytuj:
nie ma tu żadnego spisku a sprawa prowadzi prosto do zwykłego misclicka przy moderacji wątku
w historii tego forum zdarzało się to kilkakrotnie i dotyczyło, wierzcie mi, wątków dużo bardziej pożytecznych od politycznego.

Sprawa została zgłoszona na forum modów. Danych nie da się odzyskać i nie będę ukrywał że nie ubolewam nad tym faktem.

uwazam za smieszne..

Po pierwsze, jeden mod tlumaczy drugiego ? Danych nie mozna przywrocic ? Paranoja.. AKP to zawsze bylo towarzystwo wzajemnej adoracji, ale to co sie tu dzieje od dluzszego czasu przechodzi ludzkie pojecie.

Ty to serio mówisz chłopie czy nachłeptałeś się jakiejś propagandy ?
Co jeszcze trzeba Ci tłumaczyć ??
Że wątek skasowano przez misclick ??
Przecież napisałem wyraźnie że możecie założyć nowy wątek i wylać w nim ponownie swoje poglądy byle na odpowiednim poziomie dyskusji !
Mało Wam to proszę bardzo
viewtopic.php?f=25&t=137055
Co mam jeszcze wytłumaczyć ?? Jak Wam przekazać prostą rzecz !

A co do rozpędzania wszystkich na cztery wiatry i rzucanie chaseł typu : towarzystwo wzajemnej adoracji ...
skomentuje to tak ;
(ironicznie : hahahahahahahahahahahahahahhaahhahaha)
Chłopy niemal żadnego z Was nie widziałem na spocie czy zlocie (not for you Zarath) i z całym szacunkiem jest to bardziej mój dom niż Was więc jeśli nie podobają się Wam zasady pisane i niepisane w tym miejscu to nikt tu nikogo na siłę nie trzyma (Jeśli już tak sobie wyciągamy pagony z ramion).
Więc jeśli mówię ciach bajera to znaczy że poświęciłem sporo swojego czasu żeby sprawą się zająć.
Poszperałem w wątkach, pogadałem z modami (tak istnieje wątek dotyczący zgłoszenia zaistniałej sytuacji na forum modów bo takowy dział na naszym forum istnieje) i podjąłem decyzję stawaiając się niejako ponad modami. Droga odwoławcza jest prosta. Jest nią :
SIMPSON.
proszę pisać do niego choć mam nadzieję że po przemyśleniach nie będziecie dalej toczyć tej piany
Czy wyraziłem się dostatecznie jasno ? Czy mam coś jeszcze wyjaśniać ??
Forum onet jest świetnym miejscem na wylewanie jadów politycznych.

Pozwolę sobie zacytować : rozpoczynamy batalię !!
Panie tomekspot
O co walczycie ??
O lepszą organizację zlotów i spotów, może o zorganizowanie nowej tury produkcji gadgetów a może chcecie w czynie społeczno klubowym dymać przez 3 dni w koszulce z dumnym napisem ORGANIZATOR przy organizacji zlotu licząc że będziesz miał siły na afterparty i nie padniesz po 100 gramach wódki od bimbrowniczych ??
No pytam się raz jeszcze :

O CO DO WACŁAWA WALCZYCIE ??

co chcecie mi spalić moda bo pyknął misclicka ??
A może go od razu ukamieniujecie przy najbliższej okazji ??
Ma publicznie ogłosić samokrytykę zrzekając się funkcji moda, posypując głowę popiołem i obiecując klęczeć przy bramie wjazdowej na kolejny zlot na grochu ??

Raz jeszcze głosem rozsądku :
OPAMIĘTAJCIE SIĘ I NIE IDŹCIE TĄ DROGĄ !

chcecie sobie pitolić o polityce proszę bardzo ale powiem Wam jedno : Lolek dzwonił i mówił że Tola mówiła że są kwity że Bolek może być Wałęsą.
Nie zamykam tego wątku ale mam nadzieję że wyjaśniłem już wszystko.
Basketowi dziękujemy za zawrócenie uwagi (mam nadzieję że nie rozwalisz tego mrowiska)

Bestia 2,2 T 20 V Q pod kołderką w garażu

PostNapisane: 21.lut.2016 20:45:59 
Użytkownik

Buba napisał(a):
qww napisał(a):

Moderator Buba napisal:

Cytuj:

uwazam za smieszne..

Ty to serio mówisz chłopie czy nachłeptałeś się jakiejś propagandy ?
Co jeszcze trzeba Ci tłumaczyć ??
Że wątek skasowano przez misclick ??
Przecież napisałem wyraźnie że możecie założyć nowy wątek i wylać w nim ponownie swoje poglądy byle na odpowiednim poziomie dyskusji !
Mało Wam to proszę bardzo
viewtopic.php?f=25&t=137055
Co mam jeszcze wytłumaczyć ?? Jak Wam przekazać prostą rzecz !

A co do rozpędzania wszystkich na cztery wiatry i rzucanie chaseł typu : towarzystwo wzajemnej adoracji ...
skomentuje to tak ;
(ironicznie : hahahahahahahahahahahahahahhaahhahaha)
Chłopy niemal żadnego z Was nie widziałem na spocie czy zlocie (not for you Zarath) i z całym szacunkiem jest to bardziej mój dom niż Was więc jeśli nie podobają się Wam zasady pisane i niepisane w tym miejscu to nikt tu nikogo na siłę nie trzyma (Jeśli już tak sobie wyciągamy pagony z ramion).
Więc jeśli mówię ciach bajera to znaczy że poświęciłem sporo swojego czasu żeby sprawą się zająć.
Poszperałem w wątkach, pogadałem z modami (tak istnieje wątek dotyczący zgłoszenia zaistniałej sytuacji na forum modów bo takowy dział na naszym forum istnieje) i podjąłem decyzję stawaiając się niejako ponad modami. Droga odwoławcza jest prosta. Jest nią :
SIMPSON.
proszę pisać do niego choć mam nadzieję że po przemyśleniach nie będziecie dalej toczyć tej piany
Czy wyraziłem się dostatecznie jasno ? Czy mam coś jeszcze wyjaśniać ??
Forum onet jest świetnym miejscem na wylewanie jadów politycznych.

Pozwolę sobie zacytować : rozpoczynamy batalię !!
Panie tomekspot
O co walczycie ??
O lepszą organizację zlotów i spotów, może o zorganizowanie nowej tury produkcji gadgetów a może chcecie w czynie społeczno klubowym dymać przez 3 dni w koszulce z dumnym napisem ORGANIZATOR przy organizacji zlotu licząc że będziesz miał siły na afterparty i nie padniesz po 100 gramach wódki od bimbrowniczych ??
No pytam się raz jeszcze :

O CO DO WACŁAWA WALCZYCIE ??

co chcecie mi spalić moda bo pyknął misclicka ??
A może go od razu ukamieniujecie przy najbliższej okazji ??
Ma publicznie ogłosić samokrytykę zrzekając się funkcji moda, posypując głowę popiołem i obiecując klęczeć przy bramie wjazdowej na kolejny zlot na grochu ??

Raz jeszcze głosem rozsądku :
OPAMIĘTAJCIE SIĘ I NIE IDŹCIE TĄ DROGĄ !

chcecie sobie pitolić o polityce proszę bardzo ale powiem Wam jedno : Lolek dzwonił i mówił że Tola mówiła że są kwity że Bolek może być Wałęsą

Istnieją backup`y i trzeba wątek przywrócić ...
Pierd....sz strasznie ...
Ale w sumie się nie dziwię ...
To już nawet nie jest śmieszne - to tragedia.

PostNapisane: 21.lut.2016 20:49:06 
Użytkownik

tragedia związana z czym ?? że poświęcamy czas na durnoty ??
Jest nowy wątek, panowie nadrobią

PostNapisane: 21.lut.2016 20:54:26 
Użytkownik

Próbujesz legitymizować nieudolność i małostkowość...
Guzik Was obchodzi czy wątek był durny czy nie.
Był popularny, chętnie odwiedzany i wiele osób wypowiadało się w nim.
Jakaś sierota dała ciała i tyle - nie pieprz mi jak polityk, bo tego nie cierpię najbardziej ...
Topic nie był sprzeczny z RF i dobrze o tym wiesz a jednak z uporem maniaka piszesz kocopoły ...
Ktoś dał ciała i powinien wylecieć względnie przeprosić i byłoby po sprawie ...
Naprawdę to już poziom gimbazy ...

Dawać wątek z backup`ów !!!

Edit: za chwilę zaczniecie wywalać wątki o wyższości oleju syntetycznego nad mineralnym czy V8 nad 1,9 TDI ...
Pogięło Was i to ostro...

PostNapisane: 21.lut.2016 21:00:17 
Użytkownik

Baskecior napisał(a):
Próbujesz legitymizować nieudolność i małostkowość...
Guzik Was obchodzi czy wątek był durny czy nie.
Był popularny, chętnie odwiedzany i wiele osób wypowiadało się w nim.
Jakaś sierota dała ciała i tyle - nie pieprz mi jak polityk, bo tego nie cierpię najbardziej ...
Topic nie był sprzeczny z RF i dobrze o tym wiesz a jednak z uporem maniaka piszesz kocopoły ...
Ktoś dał ciała i powinien wylecieć względnie przeprosić i byłoby po sprawie ...
Naprawdę to już poziom gimbazy ...

Dawać wątek z backup`ów !!!

Edit: za chwilę zaczniecie wywalać wątki o wyższości oleju syntetycznego nad mineralnym czy V8 nad 1,9 TDI ...
Pogięło Was i to ostro...

Ujmę to w sposób następujący :
pozostawię to bez komentarza
nie upieram się jak maniak i nie piszę kocopołów
zainteresowani już siedzą na swoim nowym wątku a Ty co teraz tu pokazujesz ??

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1