GrzesB napisał(a):
AIRBAG pasażera w tym modelu jest montowany pod deską - przy wystrzale ją po prostu rozrywa także zmiana poduszki nic kompletnie nie da... IMHO nie wiele da się z tym zrobić - można zmienić deskę

a dzieciakowi wpie.*

Mazać po ścianach u mnie w domu dzieciaki mogą, ale w aucie nie ma najmniejszej opcji psucia

Dokładnie sam nie wiem jak to się stało, po prostu moment nieuwagi.
SLAWKO 83 napisał(a):
a jaki to materiał jest ?
a co to za materiał jakaś niby skóra, rodzaj gumy ....
ma jakieś pewnie wzorki podobne jak na ludzkiej skórze czyli odpada polerka\ścieranie
ciężko

lekko wygładź jakieś poszarpane kawałki jak głębokie i zostaw
zawsze to jakiś "oryginalny szczegół" w razie kradzieży auta choć to mała pociecha
ja mam tez podobne koło stacyjki takie półkole od główki wiertarki od ślusarza !!!!
(wymiana stacyjki)
Nie są to aż tak głębokie rysy. Uszkodzona jest warstwa o głębokości ok 1mm lub mniej. Jak się siedzi to tego praktycznie nie widać, ale sytuacja jest taka sama jak z lakierem, zmieni się kąt padania promieni słonecznych i wtedy to widać, nie jest to duży feler( powiedziałbym nawet malutki), ale mnie jako estetę to drażni. A co materiału to jest to jakieś miękkie tworzywo sztuczne z tymi wzorkami przypominającymi skórę.
Jak robią to fachowcy którzy odnawiają deski po wystrzale poduszki? muszą mieć jakieś środki.