Heveliusz napisał(a):
:/
A jak prosisz w czyimś imieniu o coś, to nie mówisz "dzień dobry" i "poproszę"?? W czyimś imieniu nie musisz przestrzegać panujących zasad??
Myślę, że pomoc znajdziesz tu:
http://www.wychowanie.macnet.pl/A na końcu z góry dziekuję za pomoc to już nie wychowanie? Zastanów się Jasiu o czym do mnie rozmawiasz, poza tym:
Roger_35 napisał(a):
akim chamem i burakiem być trzeba, żeby nie umieć powiedzieć proszę w sytuacji kiedy oczekuje się od kogoś pomocy.
to nazywacie wychowaniem?
Roger_35, zważaj sobie dzieciaczku tym tonem możesz sobie do mamusi mówic, kolegi nie znalałeś tutaj.
A wracając do początku, to nie chciałem się witać bo tylko na chwilę chciałem zasięgnąć porady, napisałem to raczej w takim tonie przyjaznym z prośbą o pomoc i raczej nie wyczyta się z mojego postu pomiędzy wierszami złości czy chamstwa. Ludzie zastanówcie się sami co piszecie, jeżeli kogoś uraziłem wybaczcie, ale nie sądzę aby to był aż taki temat do rozmowy, szczególnie, że to nie ten temat a Mod śpi

albo rozmawia się na poruszony temat albo jeżeli komuś coś nie pasuje zamyka się go, troszkę nauki prowadzenia forum by się tutaj ludziom przydało.
MarioBeer napisał(a):
Skąd ci nowi ludzie mają wiedzieć jak postępować.
Z zasad netykiety! I to wiemy tylko są pewne odstępstwa od tej reguły, po co mam się witać i zaśmiecać całkiem pokaźne forum, jeżeli za chwilę Admina poproszę o usunięcie konta? Znowu kłania się doświadczenie w prowadzeniu forum przez moderatorów, który szczerze mówiąc jak już zaczeliśmy się obrażać pokazali co potrafią

Władza troszeczkę do głowy uderza.
Wracamy do mojej prośby o pomoc, czy temat zostanie zamknięty?
Heveliusz napisał(a):
Jeśli to Navi DX to spokojnie można to spolszczyć poprzez dogrywanie PL Menu i mapy z polskim lektorem...
Co do czytania mapy, to pytanie jaką masz płytę? Czy na pewno do DX, a nie czasem do RNS-E??
A w jaki sposób mogę to sprawdzić? Na panelu w Aucie jest napisane Navigation Plus. Płyta jest oryginalna od Audi.
PS. Pierwszy post dla czujących urazę poprawiłem.