Chyba trafilem ciekawy temat.
Mam Audi A6 -98 rok. Od kuona nie dzialaly piloty w kluczykach. Gdy pojechalem do serwisu w Anglii i powiedzieli mi, ze nieda sie zakodowac kluczy, prawdopodobnie modul komfort jest uszkodzony. Zgarbilem sie i olalem sprawe. Tydzien temu bylem w Polsce i kolega powiedzial, ze moze sprubowac zakodowac kluczyki - manualnie. Sposob byl taki jak w WV, otworzyc drzwi kluczykiem, wlozyc go do stacyjki, wlaczyc zaplon i ma dzialac. Zrobilismy tak chyba z 10 razy i udalo sie

Zadzialalo ale niestety tylko na chwile. Po przejechaniu sie kilku kilometrow, pilot przestal dzialac. Udalem sie wiec do fachowca, ktory ma w bagazniku milion komputerow i kabelkow. Podlaczyl sprzet i pokazaly sie bledy centralnego zamka i kluczyka. Wykasowal je ale to nic nie dalo. Nie mogl zaprogramowac kluczy. Udalem sie wiec do ASO lecz tam nie mieli czasu, aczkolwiek pracownik powiedzial mi jak kodowac klucze. Tym razem jeden klucz mial byc w stacyjce (wlaczony zaplon) a drugim 4 razy zamykanie drzwi i przycisniecie otwierania na pilocie. Niestety dupa, kluczyk dalej nie dziala. Ogladalem go w srodku i nie ma zadnych uszkodzen.
Mozecie cos zarazdzic w tym temacie?
Pozdrawiam.