.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 20.lip.2025 19:36:36

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: a4 b5 jaka skrzynia basowa i wzmak
PostNapisane: 03.lip.2011 14:48:49 
Użytkownik

Auto: A4 b5 [AFN]
Witam,

Potrzebuję pomocy w wyborze skrzyni oraz wzmaka do audi. Budżet na skrzynie do 250zł. Jaką skrzynie byście proponowali żeby w miarę dobrze przebijała się przez bagażnik??

Tytuł:
PostNapisane: 03.lip.2011 15:47:34 
Użytkownik

zalezy jakie masz wymogi- bo jak chcesz poruszac przystanek 100 m dalej- to fosgate za 500zł Ci nie wystarczy a jak do przyjemnego słuchania muzy- to musisz zawezic swoje pole do rodzaju muzy jakiej sluchasz.. jeden glosnik ladnie ciagnie kapele inny z kolei w techniawie nie bedzie Ci uderzal z opoznieniem tylko bedzie dawal rade- to jest gleboki temat co bys Ty w 1 zdaniu nakreslil co chcesz a ktos by Ci w 1 zdaniu napisal taki i taki... ja i z lanzara byłem zadowolony i teraz panasonic 25 cm podpiety pod magnata powerbulla mi pasowal ale chyba go wystawie w ogloszeniach w odpowiednim dziale bo mi juz zawadza po zmianie auta. reasumujac nie ma uiniwersalnego sprzetu- Ty sie okresl co do czego i po co wtedy sie dobierze.

Tytuł:
PostNapisane: 03.lip.2011 16:41:49 
Użytkownik

Faktycznie za mało się rozpisałem.

Potrzebuję głośnika/skrzyni na której w większości będzie słuchany hip hop, nie może być też zbyt duża. Obecnie posiadam standardowe nagłośnienie NOKI i przyznam że bardzo ładnie gra tylko brakuje mi bassu. Radio jakie posiadam to JVC 4x50W (modelu nie pamiętam). Efekty jaki chcę uzyskać to nie beznadziejne dudnienie tylko przyjemność ze słuchania muzyki. Mam nadzieję że wiecie o co chodzi :)

Tytuł:
PostNapisane: 03.lip.2011 22:11:29 
Użytkownik

http://moto.allegro.pl/lanzar-max-10-ma ... 93158.html

Co powiecie na to?

Strefa czasowa: UTC + 1