.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 22.cze.2025 22:48:16

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 B5 1998] Telefon i zestaw głośnomówiacy
PostNapisane: 18.lis.2006 22:41:00 
Użytkownik

Po kilku kombinacjach udało mi się uruchomić zamontowany w zakupionej Audiczce telefon OOOO. Jednak w związku z tym że zmieniłem radio z oryginalnego na nowsze niebardzo wiem jak podłączyć telefon do zestawu głośnomówiącego tak aby słyszeć rozmówcę w głośnikach samochodu...Bateria w telefonie jest lekko uszkodzona i trzeba ją przytrzymywać podczas rozmowy dlatego przydałaby mi się opcja umożliwiająca niewyjmowanie telefonu z podłokietnika. Jak uakywnić zestaw głośnomówiący???

Tytuł:
PostNapisane: 05.paź.2007 22:35:20 
Użytkownik

Witam. Z tego co się dowiadywałem po serwisach, to nie ma możliwości korzystania z tel. jeśli zmienisz radio na inne - nieaudikowskie. Ponoć nim steruje komputer, i tak, jak po zmianie radia nie działa sterowanie radiem z kierownicy, tak też nie będzie dziać sterowanie telefonem.
Podobno problemu teog nie ma, gdy kupisz nowszy model oryginalnego radia. Podobno, bo jeszcze tego sam nie sprawdziłem, ale się noszę z zamiarem kupna radia/nawigacji do Audi lub pozostania przy tym co mam i dokupienia odtwarzacza MP3 :d

Model mego Audi to A4 z 2000r.

Strefa czasowa: UTC + 1