.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.cze.2025 19:04:16

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A6 B5] 1.CB Radio 2.Xenony Hella, 3. Komputer
PostNapisane: 02.lis.2008 19:09:50 
Użytkownik

Witajcie,

Dwie sprawy w jednym poście.
1. CB Radio - kiedyś znalazłem tutorial, jak przyzwoicie zamontować CB w A6 - teraz szukam, i szukam i znaleźć nie mogę.

Ma ktoś z Was może linka pod ręką? Przymierzam się do zakupu CB i czeka mnie montaż.

2 sprawa to xenony. Jako, że lampy w autku trochę się połamały to kupiłem xenony - niby oryginalne Hella z A6. Ale byłem u mechanika, aby po zamontowaniu mi je ustawił i on mi mówi - że to chińskie podróbki Helli.

Czy jest to możliwe/jak to sprawdzić? Linia światła na ścianie nie jest idealna i nie widzę aby działało samo poziomowanie się xenona. Niemniej - jak je 1 raz odpaliłem, to widziałem, że się wypoziomowały. No i zgłupiałem - jak w końcu jest.

Nie chciałbym oślepiać innych, dlatego chciałbym aby lampki dobrze świeciły. Wcześniej miałem soczewki i zderzak ze spryskiwaczami - soczewki poszły w odstawkę a spryski sa nadal, czyli jest jak trzeba.

3. Komputer - mam interface Viaken KKL USB - wcześniej działał pod a4, teraz chce podpiąć pod moduł do A6 i nie działa - VAG nie rozpoznaje. Wiecie co może być grane? Podłaczony do lapto,a i na żadnym porcie nie widzi interface.

Strefa czasowa: UTC + 1