Witajcie,
Dwie sprawy w jednym poście.
1. CB Radio - kiedyś znalazłem tutorial, jak przyzwoicie zamontować CB w A6 - teraz szukam, i szukam i znaleźć nie mogę.
Ma ktoś z Was może linka pod ręką? Przymierzam się do zakupu CB i czeka mnie montaż.
2 sprawa to xenony. Jako, że lampy w autku trochę się połamały to kupiłem xenony - niby oryginalne Hella z A6. Ale byłem u mechanika, aby po zamontowaniu mi je ustawił i on mi mówi - że to chińskie podróbki Helli.
Czy jest to możliwe/jak to sprawdzić? Linia światła na ścianie nie jest idealna i nie widzę aby działało samo poziomowanie się xenona. Niemniej - jak je 1 raz odpaliłem, to widziałem, że się wypoziomowały. No i zgłupiałem - jak w końcu jest.
Nie chciałbym oślepiać innych, dlatego chciałbym aby lampki dobrze świeciły. Wcześniej miałem soczewki i zderzak ze spryskiwaczami - soczewki poszły w odstawkę a spryski sa nadal, czyli jest jak trzeba.
3. Komputer - mam interface Viaken KKL USB - wcześniej działał pod a4, teraz chce podpiąć pod moduł do A6 i nie działa - VAG nie rozpoznaje. Wiecie co może być grane? Podłaczony do lapto,a i na żadnym porcie nie widzi interface.
_________________ Elm0-san
|