.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 07.lip.2025 08:50:53

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 B5] Brak reakcji pilota
PostNapisane: 07.sie.2009 19:45:35 
Użytkownik

Witam jestem nowy i zarazem zielony więc jeśli zły temat to proszę o przesunięcie w odpowiednie miejsce.
Rano jak zawsze jadę do pracy więc otwieram jak zawsze swój samochód pilotem i podjeżdżam pod sklep po śniadanie ale już na parkingu sklepu pojawia się komunikat o otwartej klapie bagażnika wychodzę ją zamknąć a tu zonk nie mogę jej ruszyć jest w pół otwarta czyli nie zamknięta i nie otwarta próbuję zamknąć samochód pilotem a tu nic brak reakcji wkładam kluczyk do zamka drzwi kierowcy a tu normalnie czyli zamykam wszystkie drzwi ruchem kluczyka myślę że to baterie w pilocie ok po powrocie z pracy zmieniam kluczyk a tu bez reakcji pilot nie działa ale manualnie zamek zamyka nie wiem co jest grane po prawie stronie w bagażniku jest pompka centralnego zamka była gąbka cała mokra (gąbka która ją maskuje-zabezpiecza) myślę że powodem jest wilgoć i spięcie wszystko rozebrałem i wysuszyłem oraz styki wyczyściłem ale nadal pilot nie działa. Nawet próbowałem instalować na nowo kluczyki sekwencją 1x 1s 2x 5s 1x i nic.Bezpieczniki sprawdziłem wszystkie są ok proszę o pomoc.

Strefa czasowa: UTC + 1