"zaworoowa"
No właśnie powiem tak... Nie raz już się zastanawiałem nad tym co kupić i za ile. Doszedłem do następujących wniosków: Jak będę kupował to nie będę patrzał na to żeby cena była niska! Oczywiście nie mam zamiaru dać za dużo chyba że wyglądała by tak jak Twoja lub podobnie

Jestem dość wygodny i do tego wymagający dlatego ciężko mi coś znależć

(Chce 4xel szyby, el. grzane lustra, szyber, wspoma., central, na grzane fotele i klime też bym nie narzekał hehe) Tak więc chyba na wiosnę wyruszę do Francji na poszukiwania

Mam możliwość darmowego jeżdżenia a później za samo przyprowadzenie i załatwienie płacę grosze:) Tylko trzeba mieć czas i cierpliwość a z tym drugim u mnie ciężko
Jest jedna jeszcze opcja... Może być coś w słabym stanie (oczywiście bez przesady) ale za bardzo dobrą cene. Wtedy doprowadzić ją do stanu używalności:)
Jednak sądzę że będę coś sprowadzać. Ale w Dieslu albo benzyna i sam założe LPG. Przynajmiej wiem co będę miał

I ściągnę sobie albo jakąś ładną 90-tkę albo (w sumie chętniej) 100 C4 albo w najgorszym wypadku 100 C3 od 1988r.
Jak będę wiedział kiedy mniej więcej będę jechał to wrzuce temat na co zwracać uwagę w tych modelach i jakie silniki lepsze do LPG a jakie dobre z Diesla

Ale wszystko w swoim czasie...
Pozdrawiam.