huey napisał(a):
Panowie, zna ktoś to auto, albo coś o nim wie?
http://otomoto.pl/audi-s6-plus-4-2-b-qu ... 46800.html poważnie zastanawiam się nad zakupem ale mam 500km do niego, może ktoś coś wie. Ja wiem że jakiś czas temu, jak to auto było wystawione pierwszy raz, to miało przytarte zderzaki, teraz są one odnowione podobnie jak tylny prawy błotnik, błotnik można powiedzieć nieudolnie co widać pod lewą tylną lampą na szczelinie pomiędzy klapą a tym właśnie błotnikiem. Jeśli ktoś ma jakieś uwagi odnośnie tego auta to bardzo proszę o wypowiedź, pozdrawiam
Nie wiem czy coś Ci to pomoże ale byłem tam kiedyś oglądać taką granatową S6 w automacie. Auto było bardzo ładne,czyste,wypolerowane-wiadomo. Właściciel komisu powiedział co było robione lakierniczo,pokazał zdjęcia z przyjazdu auta. Silnik odpalił od stzała,pracował równiutko,nic nie dymiło itp. Środek był w super stanie,wszystko działało. Autem nie jeździłem bo w tamtym momencie miałem swoje auto,nie chciałem "udawać" klienta ,który już,w tej chwili chce kupić taką S-kę. Okazało się,że mój kolega mieszka koło tego właściciela komisu i twierdzi,że ma z reguły dobre auta i często sam nimi jeździ. Według mnie możesz wsiadać i jechać.
PS: zerkam na S-ki cały czas ale niestety moje obecne auto jest na tyle nietypowe,że ciężko je sprzedać za przyzwoite pieniądze.