Musze powiedzieć że dziwi mnie pytanie się ludzi na forum co kupić... Samochód musi się Tobie podobać nie nam, bo każdy ma inne gusta i poglądy. Domyślam się że masz nie lada dylemat bo też pewnie bym taki miał ale musisz to rozgryźć sam. Musze dodać tylko zdanie do tematu lansu jaki wyżej wystąpił. Mianowicie jakiego byś z tych samochodów nie kupił będzie LANS FURA na 100% bo są to naprawdę przepiękne samochody.
Co do twoich typów, jeśli chcesz mieć max osiągów to nissan GT-R jest tutaj na 1miejscu, wymiata i to nieziemsko i z wyglądu tez fajnie się prezentuje.
Patrzałeś może na
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4487947 ? wygląda ciekawo i pewnie też niezła zabawa
Ogólnie zdziwiłem się ile tu siedzi ukrytych fanów BMW

Myślałem że to forum AUDI. S5 jest przepiękne na żywo powala, światła diodowe wieczorkiem to bajka nie do opisania, można się wpatrywać w nie bez końca.
Super by było jak byś troszkę dozbierał i uderzył w R8... To już majstersztyk. widziałem że od 200k już można dostać.
Ale wybór i tak pozostaje twój. Pamiętaj myśl o swoich potrzebach, o tym co Ci się podoba a nie tym co inni mówią i sugerują bo to Ty masz się dobrze czuć w tym samochodzie.
Pozdrawiam i życzę udanego wyboru.