rafala6 napisał(a):
mysza84 napisał(a):
HEh

ja tam nic nie widzę

muszę się przyjrzeć dobrze innym tego typu autkom żeby wiedzieć jak na szczeliny i rozstaw patrzeć

a tak z ciekawości od którego roku lub jaki modele a6 były bez głupszych samoistnych usterek ?
http://otomoto.pl/audi-a6-skora-navi-xe ... 57890.htmlEDIT: Jaka jest Wasza opinia na temat wywalenie filtra cząstek stałych ? Po krotce plusy i minusy ?
martab99: Koleżanko, nie pisz postów jednego pod drugim, używaj funkcji EDYTUJ.Ile ty masz lat wstawiasz różne cenowo linki.
Chyba nie masz co robić w domu.
Wydaje mi się ze wystarczająco jeśli chodzi o wiek, gdybyś przeczytał wszystko to byś wiedział jakie granice cenowe chce przeznaczyć na auto, i czym się kieruje oraz po to założyłam ten temat. Nie jestem mechanikiem a czytanie 100-ce postów i tak mi to nic nie da - na szczęście jest parę miłych i wyrozumiałych ludzi tutaj i mi cierpliwie odpowiadaj. Wiec może ile ty masz lat ? ze czytasz wyrywkowo ? Jeśli wiedza wylewa ci się z głowy a dzielić się nią nie chcesz to nie obrażaj.
Dużo stron nie ma, przeczytać można.
Granice 7-10tys e ...z ewentualna możliwością nabyć młodszego auta...chodzi mi o niezawodność. Ciekawe czy ty wiesz odrazu ile chcesz przeznaczyć i opierasz się tylko na 1 argumencie. U mnie powodów jest wiele a kasa przynajmniej dla mnie nie mala. Wydać ponad 50tys zł to nie jest takie chop siup

no chyba ze dla ciebie

Skąd wiesz czy ja w domu jestem

p.s zerknij na nick może domyślisz się ile mogę mieć lat
Pozdrawiam
Mysza
"martab99" Co do pisanie to pospieszyłam się

Przepraszam,
Co do filtra to potrafię wyszukiwać

nie chodziło mi o rozwodzenie się nad tym tylko 2-3 plusy,minusy.