.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.cze.2025 23:32:20

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Szukam instrukcji montażu alarmu do AUDI A4 2.5 TDI 1998r.
PostNapisane: 18.maja.2005 16:12:47 
Użytkownik

chodzi mi gównie o odcięcie elektrozaworu na pompie lub czegoś innego aby unieruchomić pojazd ale nie chodzi mi o rozrusznik.

Tytuł:
PostNapisane: 18.maja.2005 20:39:33 
Użytkownik

Podjedź do jakiegoś alarmiarza odcięcie pompy zrobi ci za parę dych jak masz zamiar sam się bawić to próbuj na forum www.elektroda.pl.
Tutaj raczej nie licz, że ktoś publicznie będzie podawał schematy bo takie porady można odbierać również jako instruktarz dla początkującego złodzieja pt.: " jak chcesz podsunąc Audi to tam szukaj zabezpieczeń"

Tytuł:
PostNapisane: 18.maja.2005 21:40:25 
Użytkownik

Myślałem że na forum Audi znajde jakąś poradę bo chcę sobie założyć alarm w innych swoich autkach zawsze sam zakładałem ale miałem schematy a kolega ma wyobrażnie z tym krojeniem fury to jak złodziej szukają info na forum to co to za złodziej chyba od rowerów. A tak na serjo to wystarczy mi opis po polsku bezpiczników i postaram się sam dojść chyba że ktoś ma więcej informacji niż kolega

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1