.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.cze.2025 21:40:46

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 07.sie.2005 16:58:04 
Użytkownik

flavios napisał(a):
Jak szukacie konkretnej odpowiedzi jak to zrobić to wam pomogę!!
Kup klocki z CZUJNIKIEM!!!.
PROSTE NIE!!
A jak występuje inny problem to pojedź so serwisu i tam ci panowie zrobią tak jak trzeba.
Przecież w tym poscie jest napisane że najlepiej jest złączyć na krótko przewody. I to ma być fachowa porada????!!!!!!! JA BYM NAWET MATCE SUSZARKI NIE ZŁĄCZYŁ NA KTRÓTKO TYLKO KUPIŁ BYM NOWĄ. Zastanów się następnym razem co piszesz. Podałem jedno rowiązanie które zastosowałem u siebie. Wydawało mi sie prostsze i łatwiejsze w zrezaniu a efekt taki sam. NO PRAWIE.
A JAK MASZ ZŁY DZIEŃ TO ODPUŚĆ SOBIE FORUM. Moze wtedy nie będzie postów typu "CIĘŻKA atmosfera na forum".
PS: Ostatni dałem 85 EURO za orginalną apteczkę do A6 C4 bo ja jestem kolekcjoner a nie "właściciel poloneza" (myślisz że jak masz A6 to cię stawia wyżej niż właściciela poloneza). A sprawa z wyciąganiem żaróweczki była dawno.

Masz rację,faktycznie temat zaczyna się robić nerwowy.Ja natomiast myślę, że lepiej jest połączyć na krótko(jeżeli sam nie potrafi znaleźć usterki) niż wyciągać żaróweczkę, ponieważ ta kontrolka ma też inne funkcje.A co do serwisów ASO to mam mieszane uczucia i poza tym myślę, że nic tak nie cieszy jak własne rezanko.Kupno nowego Audi to też nie jest rozwiązanie, ponieważ każdy jeździ takim samochodem na jaki go stać.Dlatego ja jeżdżę (Suszarką)C3 a nie A6.
Pozdrowienia

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1