WITAM WSZYSTKICH .... po długiej przerwie!!
Na początku sierpnia kupiłem od HELMUTA AUDI A6 2,5 TDi Quattro rok 2000.
Powiem krótko... nie ma lepszego autka!!
Ale jak zawsze mam kilka pytań
1. czy może cos wiecie i udzielicie mi odpowiedzi na temat Wyświetlnaje informacji dotyczącej servisu. Gdy kupiłem to po naciśnięciu z lewej strony na desce pokrętła wyświetlała mi sie informacje ze do servisu mam pojechac za 6500 km, ostatnio przejechałem około 2500 km i tak z głupiego chciałem to sprawdzic i dalej sie wyswietla info ze za 6500km mam przeglad.... dziwne no nie

!! a co najlepsze jak wczoraj wracalem do domu to przed wylaczeniem silnika jeszcze raz nacisnolem to pokretlo i nie pisalo juz 6500 tylko 6600 km

TO JEST DOPIERO NUMER!!
2. mam w aucie oryginalnie zamontowana nawigacje ale nie z navi plusem tylko z malym wyswietlaczem (taki kombajn CD i kaseta)... czy jak wymienie na navi plusa to czy kostki beda pasowac... czy nalezy moze cos poprzerabiac?? Czy ktoś z grupowiczów ma NAVI PLUS na sprzedaż
3. co oznacza skrot w nawigacji DX, chcialbym aby mi navi dzialala w polsce ale nie mam mapy, jaka mape nalezy zakupic... a moze ktos z grupowiczow ma takowa i bylby wstanie ja skopiowac??
4. czy ktos moze montowal w tego typu rocznikach wycieraczki ... takie jak byly montowane w passatach i nowych niuniach?? Chodzi mi o wycieraczki bez koncowego ramienia... jest tam tylko sama guma...na pewno wiecie o co mi chodzi..
5. i jeszcze jedna sprawa.. mam przednia szybe troszeczke zmasakrowana przez kamyczki i przez rysy... co zrobic.. olać to i jeździć.. czy może dać do JAANA a moze wymienic..... A może Wy znacie jakies inne dobre i tanie rozwiązanie
... na razie tyle pytań... jeżeli mi coś jeszcze wyskoczy to odrazu do Was napisze....
Pozdrawiam
MAREK
p.s. czy nie możecie kiedyś zorganizować zlotu gdzieś na południu Polski
EDIT by GrzesB: Temat pisz tak, aby bez zaglądania w post było wiadomo o co chodzi!!