.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.cze.2025 01:57:58

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Silnik wycieraczki tylnej B4 Avant
PostNapisane: 12.lip.2005 09:08:55 
Użytkownik

Witam Szanownych Grupowiczów!

Przed chwilą napisałem posta ale gdzieś mi go wcięło :?: dlatego piszę jeszcze raz. Przede wszystkim chciałem się pochwalić, że kupiłem nowe Audi - jest to B4 Avant 1,9 TDI. Chciałem się dowiedzieć w związku z tym dwóch rzeczy:
1. Moja nawiedzona wycieraczka tylna okazała się mieć uszkodzony silnik krokowy. Niestety, za nowy w serwisie śpiewają min. 850PLN :( Czy nie wiecie, skąd mozna dostać taki silnik?
2. Ile pali takie Audi przy 150kmh na autostradzie (bez klimy)? Przekracza 6litrów czy nie?

pozdrawiam i życzę słonecznego dnia :)
Wojtek

"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you, that's the killer." - J. Clarkson

Tytuł: Re: Silnik wycieraczki tylnej B4 Avant
PostNapisane: 12.lip.2005 22:04:36 
Użytkownik

Auto: Renata
LYsY napisał(a):
Witam Szanownych Grupowiczów!

Przed chwilą napisałem posta ale gdzieś mi go wcięło :?: dlatego piszę jeszcze raz. Przede wszystkim chciałem się pochwalić, że kupiłem nowe Audi - jest to B4 Avant 1,9 TDI. Chciałem się dowiedzieć w związku z tym dwóch rzeczy:
1. Moja nawiedzona wycieraczka tylna okazała się mieć uszkodzony silnik krokowy. Niestety, za nowy w serwisie śpiewają min. 850PLN :( Czy nie wiecie, skąd mozna dostać taki silnik?
2. Ile pali takie Audi przy 150kmh na autostradzie (bez klimy)? Przekracza 6litrów czy nie?

pozdrawiam i życzę słonecznego dnia :)
Wojtek

sdostanie uzywanego silniczka do wycieraczki tylnej graniczy z cudem, ale jest do dostania,moj znajomy kupil za 150 zł od jakiegosc goscia z allegro .......... szukaj a znajdziesz.. ;-)
co do spalania ..... to zalezy w ile osob.. ale tak 6,5 literka powinno spalic........ pamietaj to i tak malo jak na starego kondona jakim jest 1Z..... :peace:

Tytuł: wycieraczka tył
PostNapisane: 24.sie.2005 14:35:43 
Użytkownik

witam

widziałem wicieraczke do tyłu do B4 avant wczoraj na allegro za 250 pln jak jeszcze sobie nie kupiłes poszukaj wpisałem w wyszukiwarce wycieraczka tył i się znalazło

pozdrawiam

maciej

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1