.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.cze.2025 10:35:10

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 08.wrz.2005 19:27:33 
Użytkownik

Auto: Renata
Hugo napisał(a):
spanky napisał(a):
Hugo napisał(a):
Tequil napisał(a):
NIGDY ALE TO PRZENIGDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie pchaj sie w 115Konna TDi'ne!!! - zadna firma ktora sie profesjonalnie zajmuje chipowaniem odradzi jaka kolweik ingerencje w ten silnik (nasluchalem sie)

115konna TDI jest chyba najbardziej nie udanym dieslem ze stajni VW/Audi

Wiesz to bardzo dziwne co piszesz.Masters ma passata z tym silnikiem , oczywiście dłubniętego i zero problemów , a nalatane ma już ze 200tys .Znam jeszcze kilka osób które mają ten silniczek i nie jest źle.Zdarzają się też niezadowoleni , ale na to nie ma reguły ;-)

oj chyba masz zle dane co do paska Masters'a...... :P
-> http://www.streetracing.pl/forum/viewto ... c&start=15

Przykro mi Spanky , ale mam rację :):

-> http://www.forum.tdi-tuning.pl/viewtopi ... +tdi+115km

to widac Marek cos sciemnia...... :P widac chcial sie przypodobac...... ;-) ale mniejsza z tym ....... 115 to pierwsze pompowtryski........ i moze jezdzic dobrze a moze zle.......... ja slyszalem wiece narzekan niz pochwal......... :peace:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1