136Km to wiem napewno ze nia ma w koncu po przebiegu około 200tys km jest to niemozliwe , licze chociaz na 120 , no i ten gaz ( naprawde niejestem zwolennikiem gazu a przy cenach paliwa nie ma innej rady , gaz mi sie zwrocil po 3 miechach bo tyle go mam i duze jezdze ) gdy kupywalem chciałem zakupić 2,3 20V ale w tej cenie same trupy

( po dzwonach , zdecydowałem sie na 2,3 10V chociaż nie rewelacja ale jakoś smiga , troszke aczeła przeciekać chłodnica( trafiłem na kamień) ale to moja wina nie auta , jestem w trakcie szukania chłodnicy moze ktos posiada? nie drogo:) , tak to silniczek w miare pracuje po wymianie pasków, filtrow, swiec na NGK , przewodów itp. kiedys moj tata miał C3 po liftingu 2,3 10V gdy była sprzedewana miała obrucone ponad 400tys km i silnik był w pozytywnym stanie , dlatego tez sie zdecydowałem . Nie wiem czy poprostu teraz nie pojezdzic z 1 rok zaoszczedzic kase ta którą bym chciał przyinwestować i za rok nie zakupić S2 , bo wymiana silnika na 2,2 turbo nie łączy sie tylko z kosztami zakupu silnik i przełożenia ale tez i dużo droższa inst. gazowa a turbo to chyba troszku pali . Jestem teraz w punkcie z kilkoma rozwiazaniami , czy inwestowac w ten silnik , czy pojezdzic jeszcze odłozyc i zakupić S2 , wkońcu S2 juz z deka zamiata , ale do S2 też by trzeba było gaz założyc a gaz chyba w S2 nie bardzo ................ i co tu zrobic . Kocham Audi i przy tej marce zostane , nie interesuja mnie golfy 1,8GTI bo takie to wywałałem BMW E30 1,8is po chipie , miała tylko 135KM a golfy GTI zostawały , niestety BMW sie uszkodziło i zakupiłem coupe, słabsze niz poprzednia E30 ale nieporuwnywalny komfort jazdy , praca silnik itd . to jet moje zdanie , tak wiec audi juz zostanie na lata moją marka numer 1 , dlatego tez chcę coś zrobićz moca czy grzebać wydawać czy poczekać i zakupić S2 , ale gdybym miał teraz pewność ze po inwestycji nie więcej niz 2000zł osiągne moc 150 KM to bym to zrobił , wiec może ktoś ma pomysł prosze o doradztwo , pozdrawiam !!!!!