.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.cze.2025 19:27:03

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: A4 - montaż oryginalnych czuników parkowania
PostNapisane: 20.wrz.2005 21:03:07 
Użytkownik

Mam do kupienia oryginalne czujniki parkowania wraz z instalacja w dobre cenie. pochodza one z A4 B5 2000, a zalozone maja byc do A4 B5 98 - wlasnie przekopalem forum A4 Freunde i cos ta ktos pisal, o podlaczeniach do Can Busa - z tego co wiem A4 przed liftem nie mialey can busa a po 99 juz tak. ma ktos pojecie czy tutaj moze byc jakis problem, bo moj techniczny niemiecki nie jest az taki dobry. Prosz rowniez o info co tak naprawde znajduje sie w zestawach do wspomagania parkowania,a wiec co ta kompetna instalacja powinna zawierac - z jakich elementów sie skladac. Zabawa nie jest tania, wiec nie chcialbym sie wklepac, chociaz wydaje mi sie, ze te czujniki to nie jest jakies specjalne rozwiazanie hig tech ;) i oryginal powienien spokojnie pasowac - najwzyej nie podlacze jakiegos kabelka, ktory powienien gdzies tam isc w modelu 2000. Z góry dzięki za rady

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 20.wrz.2005 21:36:44 
Klubowicz

Myśle że nie powinno być żadnych problemów z zamontowaniem tego oglądałem na alegro takie zestawy to kwestia zamontowania sensorów wyswietlacza całego układu i podania napięcia .Także instalacje dotego to trzeba pewnie ciągnąć drebnie.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1