.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.cze.2025 00:08:02

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Audi delta duzy probem
PostNapisane: 16.lis.2005 17:44:32 
Użytkownik

Witam mam problem z moim radyjkiem Audi Delta. Niedawno kupiłem Audi A6 Combi rocznik 1996 z wmontowanym radiem Audi Delta. Problem polega na tym ze jak włącze radio nie da sie przestawic na fale fm (znaczy da sie ale nie łapie nic) czy zmienic piosenki na płycie wogóle jak tylko raz sie cos nacisnie wszystkie przyciski przestaja działac i nic nie moge zrobic czyli biorac to wszystko w kupe to : jak raz sie cos wcisnie to inne przyciski przestaja działac, muzyka gra ale nie da sie zmienic piosenki (chyba ze po właczeniu radia pierwszy przycisk jaki sie nacisnie jest do zmiany piosenek, nie da sie nic na falach FM złąpac bo automatycznie przy właczeniu wchodzi na AM a jak przełącze na FM to juz nacisnołem guzik i nie da sie nacisnac szukaj ;) mam nadzieje ze moze mi ktos pomóc bo mnie to wk****** jak jade samochodem pozdrawiam licze na szybka odpowiedz !!

P.S Nie mam zielonego pojecia o historii tego radia

Tytuł:
PostNapisane: 18.lis.2005 20:48:10 
Użytkownik

moim zdaniem tylko serwis-rtv

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1