Mike68 napisał(a):
tak , mam ten sam optycznie model co Ty - A4 Avant 98 rok w kolorze czarna perła
ja mam czerń brylantową

Mike68 napisał(a):
- te lampy FK sa ok ale ringi jakos nie pasują - Depo podobno kicha a valeo to już przeróbka , chyba zostanę przy tych FK - chyba w wersji black i tylne od nowszego modelu jednak
Co do Depo to maja calkiem niezla opinie, ale zobaczymy tez cekaja na wiosne, ale w zasadzie jedna bo druga jest In Pro. Mozesz tez upic za ok 1000 zł lampy takie jak orygialy VALEO dzielone czyli osobno kierunki niemieckiej firmy IN PRO. Wg mnie niczym sie nei roznia od Depo, ale lepsza marka.
Mike68 napisał(a):
- ja nawet nie wiem jak się gril wymienia żeby czegoś nie połamać

dodatkowo w grilu FK mam taki język do otwierania maski- sam nie wiem po co bo nie widze mozliwości załozenia go chyba ze wiercąc i skręczajac go z oryginalnym
grill oryginalny siedzi na ok 6 czy 7 mu plastikowych zatrzaskach w masce. Wystarczy w zasadzie mocniej uderzyc od wewnatrz, ale obadaj to i lekko podwaz jeden srubokretem,a reszta sam juz wyskoczy. Zaden cud. Co do tego "języka" od grill to oryginalny prawdopodobnie nie będzie kompatyblny z grilem FK tzn przy grilu FK pewnie musi byc plaski, bo oryginal nie przejdzie przez kratke ( w oryginaly "język" wychodzi takim większym otworem w kółkach)
A co do ksenonów to wszystko zaeży ile kto ma kasy. Teoretycznie do ksenonu musisz mieć spryskiwacze i autopoziomowanie - w praktyce nikt tego nie sprawdza, ale to już kwestia kto co lubi. Wg mnie jak copś robić to porządnie.