.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.cze.2025 09:40:53

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: No i stało sie... centralny zamek nie działa :/
PostNapisane: 10.lis.2004 12:54:48 
Użytkownik

Witam !
Dzis podłaczyłem sobie wzmacniacz do autka i jak to bywa w takich akcjach musaiłem troche pogrzebac przy bezpiecznikach ( aby przeciagnac kabel z komory silnika w miejscu gdzie jest linka od otwierania maski a w kabinie wyszedłem w szkrzynce z bezpiecznikami. Po całej operacji podłanczania i delektaqcji sie dzwiękiem a nastepnie probie zamkniecia autka centralny zamek nie reauguje :( Macie jakies pomysł ? moze cos z bezpiecznikami albo jakimś przekaźnikiem ? Co sprawdzic ? Dodam ,ze imobilizer działa ok tylko centralny nie otwiera zamka i sie nie zamyka :/ W ogule nie slychac tego charakterystycznego dzwieku po nacisnieciu guzika odpowiadajacego za otwarcie auta :( HELP

pozdrawiam
Łukasz

Tytuł:
PostNapisane: 10.lis.2004 13:02:40 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Najczęstrza przyczyna - przetarty przewód w tunrelu miedzy kabiną a drzwiam ilewymi. przewód mógł yć nadpękniety a ty go szarpnąłeś i tyle. Po drugie mogła Ci się rozłączyc kostka od centralnego (jeśłi niefabryczny) lub przepalić bezpiecznik na skutek drobnego zwarcia jakie mogło Ci sie trafić.

Tytuł:
PostNapisane: 10.lis.2004 13:15:23 
Użytkownik

Który to bezpiecznik i która kostka ? Jak po niemiecku jest centralny zamek ? :P Nawet nie wiem ktorego bezpiecznika szukac :/

pozdrawiam i THX za pomoc
Łukasz :D

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1