.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.cze.2025 22:19:32

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A6/C4] Subwoofer Bose a radio Gamma
PostNapisane: 29.kwi.2006 13:19:20 
Użytkownik

Czy jest możliwość podłączyć fabryczny subwoofer "BOSE" z wewnętrznym wzmacniaczem i wyjściem na 2 głośniki montowany w A6/C4 Avant w tylnym nadkolu do radia Gamma? Do tego radia mam podłączone 4 oryginalne głośniki z czego tylne są w systemie aktywnym.

Tytuł:
PostNapisane: 13.maja.2006 02:15:31 
Użytkownik

podłączam sie do pytania bo ten sam problem mam w c4 avant... mam jeden kabel w błotniku a tuba ma dwa??? nie chce nic popsuć dlatego prosze o pomoc :): może ma ktos jakiś schemat?

Tytuł:
PostNapisane: 13.maja.2006 15:06:49 
Użytkownik

mam 100 sedan z 94, ostatnio przerabiałem wtyczki i jeżeli niema różnicy pomiędzy sedanem a avantem to powinny być przy każdym tylnym głośniku wzmacacze czyli w sumie dwa?, do każdego podpięte jest po pięć kabelków, dwa zewnętrzne to zasilanie, potem sąsiednie od głośników, i na końcu środkowy u mnie taki biały daje coś w rodzaju prądu pobudzeniowego żeby grały(ten jest zmostkowany pomiędzy głośnikami), nie jestem elektrykiem i to co piszę może odbiegać od prawdy więc jeżeli ktoś się na tym zna niech mnie poprawi..najprościej sprawdź miernikiem.. ohmomierz sprawia cuda :)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1