.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 19.cze.2025 03:42:26

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [B4 CABRIO 2.0] Centralny zamek
PostNapisane: 24.lip.2006 08:05:29 
Użytkownik

Hej.
Mam wrażenie że mi się rozzsynchronizowałały drzwi z klapą bagażnika. Tzn. jak zamykam auto z pilota to wszystko się extra zamyka. Jak z pilota otwieram to otwierają się tylko drzwi a klapa bag. nie. Muszę ją otworzyć kluczykiem i słychać wtedy jak centralny jakby otwierał znów całe auto.

Jak klapę otworzę ręcznie kluczykiem i zamknę z pilota auto to klapa się nie zamyka a drzwi owszem.

Wszystko działało OK tylko wczoraj siedziałem w aucie, dach był otwarty oraz drzwi pasażera były otwarte i przez przypadek nacisnął mi się pilot w kluczyku i zadziałał centralny. Coś się pokiełbasiło. Kliknąłem guzik otwarcia na pilocie, centralny zadziałał ale w drugą stronę tzn. próbował zamknąć auto. Otwarłem dopiero guzikiem zamknięcia. Po tym znów działały guziki jak trzeba.

Motyw jest jeszcze taki, że jak chcę teraz otowrzyć lub zamknąć dach, to tylnia pokrywa unosi się na ok. 3, 4 cm i zacina. Aby rozwiązać ten problem muszę zamknąć centralnym auto z klapy bagażnika i jest OK.

Czy ktoś coś zaradzi w tym temacie??

PZDR

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1