Vanderlei napisał(a):
od razu mówiłem, że to jakiś dzieciak, co chce bosmana przyrżnąć, jakimi to brykami nie jeździ. jak by go na prawde miało 9s do setki rozczarowywac, to by kupił przyjamniej S2 albo BMW M3, jak by było go stać na utrzymanie. a nie marudził, jak to 2,8 fatalnie przyspiesza. (mówiłem, ze żółte cinquecento miał sobie kupić, ciemne okulary, obrączke z remusa i nakleic PIONEER na tylną szybę.)... no i oczywiście jakiegoś wystrzałowego diabeka z kolektorem w gębie nakleić. Full MuscleTuningRacingSuperWóz

Sorry Timm, ale jakoś odnoszę (i widze, że po kolei coraz więcej osób) wrażenie, że Matka Boska skarała Cie Audi i jego tak marnym przyśpieszeniem, jak napisałeś - 8,1 (i to średnia

ciekawe, jaka była niższa

), ale wg mnie to 9,0s do 100. Zmień to auto jak Ci się nie podoba i tyle, kup RS'ę - podasz nam wtedy wyniki Twoich pomiarów może będą również krótsze o 1 s

Masz rację... 9,0 to już fajnie przyspiesza i nikt mi nie powie że to muł!!
Wczoraj natomiast jak leciałem na spota podczepila się do mnie Yariska i powiem szczerze, że mimo kupy spojlerów długo się trzymała... prawie do 160, później odpuściliśmy bo się ciasno zrobiło... małe to, a potrafi
@Timm - właśnie to jest najpiękniesze w tym aucie, że lecąc 160-180km/h tej prędkości nie czuć a fotele są tak wygodne, że tylko jak się porządnie depnie czuć wgniatanie... Twoje odczucia będą zupełnie inne jak usiądzesz na fotelu pasażera i ktoś, kto będzie prowadził zmieniał biegi będzie przy 6500rpm...