.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.cze.2025 04:46:44

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ewentualne wady Audi A 4 TDI(130KM) rocznik od 2001
PostNapisane: 26.sie.2005 18:04:44 
Użytkownik

[img]Witam Wszystkich mam prośbę zwionzaną z tym typem Audi (jak w temacie najlepiej kombi).W najbliższyma czasie chciałbym zakupić takie auto.Ale zbytnio nie wiem na co należałoby zwrócić uwagę przy zakupie. Bardzo bym prosił o wymienienie charaktyrystycznych ewentualne wad tego też auta.Na ile tysięcy kilometrów kształtuje się żywotność tych silników,co najczęsciej ulego usterce i.t.d Napewno nie jeden z was ma taką **niunię** i wie najlepiej co ją boli np po 100tys eksploatacji(taki przebieg najbardziej mnie interesuje) .CZEKAM NA OPINIE CZYLI WAS FACHOWCÓW TEGO TEMATU .Napewno nie tylko ja jestem ciekaw waszej opini. wasze ŻYCZĘ WSZYSTKIM UDANEGO WEEKENDU.
;) :peace: :piwo: :516[/img]

Tytuł:
PostNapisane: 26.sie.2005 19:22:35 
Użytkownik

Auto: A4B8 2.0TDI, B420vt, A4B8 tfsi
mój ojciec ma taką (2001r. 2,0L BP) i jedynie co narazie wymienić musi po 58 000km przejechanych to tarcze i klocki hamulcowe. Jak narazie bardzo dobrze się sprawuje.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1