.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.cze.2025 19:05:59

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: brzęczyk świateł a4
PostNapisane: 11.wrz.2005 15:43:16 
Użytkownik

mam dziwne objawy z brzęczykiem od świateł. jak gasze samochód i wychodzę nie zgasiwszy świateł nic nie brzęczy (chyba powinno ?).

jak wchodzę do samochodu i zapalam swiatła (nie wkładając kluczyków do stacyjki ) brzeczyk brzęczy :?: cóż za brzęczyszczykiweicz :)

powinno byc chyba odwrotnie ? czyżby zamienione kable ?

a może brzęczyk jest od czegoś innego ?

ktokolwiek widzial ktogolwiek wie proszę o pomoc, - czesto zostawiam samochód na światłach. a szkoda aklumlatora

Tytuł: u mnie nie chciało wogóle działać
PostNapisane: 11.wrz.2005 16:46:28 
Użytkownik

Witam

Ja tez maiłem problem z brzęczykiem, ale u mnie drzwiach nie chciał działac pomimo że zapalałosie oswietlenie wnetrza - tam sa dwa nie zależne włączniki z których jeden sie przycinał. troche nasmarowałem i działa. U Ciebie może jest jakies zwarcie kabla do masy czy może cos takiego skoro to działa przy otwieraniu, a może tez nie zawsze się te styki zwierają . Chciałem wyjąc cały ten włącznik ale trzeb by chyba robierać cały zespół zamka a tego sie nie podejmowałem. Spróbuj taką rzecz czyli zamknij na "sucho" - ręcznie zamknij ten język w drzwiach a potem otwórz klamką jak tak gwałtownie odskoczy to u mnie działało, a jak zamykałem drzwi i otwierałem "naturalnie " to nie chciał sie przełączać.....wtedy będzie wiedział czy to przełącznik w drzwiach....

Tytuł: Brzęczyk świateł.
PostNapisane: 11.wrz.2005 19:45:15 
Użytkownik

Cześć.
Brzęczyk powinien działać nawet jeżeli pozostawisz włączony kierunkowskaz w prawo lub w lewo a światła w takim przypadku są wyłączone. Prawdopodobnie masz coś skopaną instalację elektryczną.
Nara.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1