.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.cze.2025 20:50:10

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: ABS A4
PostNapisane: 11.paź.2005 21:48:17 
Użytkownik

witam wszystkich mam problem z moja A4 po ostatnim ostrym hamowaniu stało sie cos dziwnego przy bardzo małej predkosci kiedy sie zatrzymuje łagodnie hamujac szarpie mi pedałem hamulca i cos chrobocze jakby ABS ale nie jestem czy to napweno ABS i co mogło sie stac i co mozna w tej sytuacji zrobic POMOCY :!:

Tytuł: Re: ABS A4
PostNapisane: 11.paź.2005 22:12:54 
Użytkownik

rewaczek napisał(a):
witam wszystkich mam problem z moja A4 po ostatnim ostrym hamowaniu stało sie cos dziwnego przy bardzo małej predkosci kiedy sie zatrzymuje łagodnie hamujac szarpie mi pedałem hamulca i cos chrobocze jakby ABS ale nie jestem czy to napweno ABS i co mogło sie stac i co mozna w tej sytuacji zrobic POMOCY :!:

czesc, witamy sie w dziale newbie. A co do Tpwjego problemu, chyba najproscie bedzie podlaczyc auto pod VAGa i sprawdzic czy wszystko gra. Jak niby bedzie ok to dopiero bym sie zastanawial.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 11.paź.2005 22:49:20 
Klubowicz

miałem coś podobnego gdzieś przy 80 w nocy w dziure się wsadziłem ostro udezylo i zaczęło stukąc jakby ABS się zblokował. Zatrzymałem się fure zgasiłem wysiadam felga cała :D tylko trochę oponę zdarło. Wsiadam odpalam ruszam i spoko oddało samo. Jedyna strata bebchy się w środkowym tłumniku poprzewracały i od 4000 tyś obrotów brzęczy ale już niedługo sunę to majstra pewnie wywali co trzeba i zaspawa ;)

Audi B4 2.6 ABC LPG ...
Audi B3 1.8 LPG...
Audi B3 1.6 LPG...
Alfa 156 2.4 JTD...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1