.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.cze.2025 13:08:01

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: POMÓŻCIE. AUDI A4 AVANT 2.8 QUATTRO TIPTRONIC (ACK)
PostNapisane: 31.paź.2005 14:34:40 
Użytkownik

POMÓŻCIE. AUDI A4 AVANT 2.8 QUATTRO TIPTRONIC (ACK)

WITAM SERDECZNIE :peace:
MAM TAKIE PIEKNE AUDI CO PRAWDA TO PRAWDA MA TE 193 KONIE ALE JEST W TIPTRONIKU I TO MI TROCHE NIE WYSTARCZA. TERAZ PYTANIA:

1.CZY DA SIE ZAMONTOWAC TU TURBINE?JAK TAK TO JAKA?NO I W JAKI INNY SPOSÓB MOZNA MOZNA ZWIEKSZYC MOC TEJ MALEJ WREDNEJ BESTII? :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel:

2. POSZUKUJE OGRZEWANIA POSTOJOWEGO ALE NA WEBASTO BRAK MI PIENIEDZY A SLYSZALEM ZE SA JAKIES OGRZEWANIA ELEKTRYCZNE CZY POMKI??? MOZE WIE KTOS COS O TYM???

3. NO I NAJWAŻNIEJSZE PYTANIE CZY WARTO TU MONTOWAC LPG???(BO POZERACZ Z NIEGO STRASZNY) OCZYWISCIE SEKWE. TYLKO TERAZ JAKIEJ FIRMY BEDZIE NAJLEPSZA BO CHCE TAKA ZEBY NA KAZDYM BIEGU CIAGNAL PO OBROTACH DO CZERWONEJ KRESKI CZYLI 6 TYS A TO DLATEGO ZE MA AUTOMAT I JAK BEDE DOBRZE LATAL TO SZARPANIE SIE ZACZNIE I NIE POLATAM(MIALEM TAK W VW PASSAT 1.8T)

Z GORY WIELKIE DZIEKI ZA POMOC :D :D :D

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1