.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.cze.2025 13:14:04

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Linka od zamka w drzwiach Coupe B3
PostNapisane: 12.lis.2005 10:45:12 
Użytkownik

Mam pytanie:
Jest jakiś pomysl jak samemu i z czego zrobic taka linke?? Pekla mi przy samej końcówce (przy tym haczyku ktory wchodzi do klamki wewnetrznej) musiałem dlatego przedłuzyc zeby weszla jeszcze mi w ten uchwych w klamece i zrobilem ze szprychy rowerowej. Myslalem ze wszystko bedzie ok, ale teraz okazało sie ze jak ciagne za klamke wewnetrzna to linka porusza sie z calym pancerzem i nic jej nie ciagnie :( W sklepie maja linki tylko do zwyklej B3 po 60zł a do Coupe na zamowienie i po 120zł (a za 120zł to ja sobie kupie juz zimówki) wiec chcialem zrobic to sam, ale nie wychodzi i juz mnie trafia bo jezdze tak od dwóch tygodni bez klamki :( Jezeli macie jakies pomysly, moze ktos juz cos takiego robil to pomozcie...
P.S. Linka rowerowa raczej odpada, bo to musi byc drut poniewaz dzisla w dwie strony ciagnie i odpycha - juz tego probowalem :)

Edit:
Teraz głownie chodzi mi o to zeby jakos przymocowac na stałe ten pancerz, zeby nie poruszal sie razem z linka kiedy ja ciągne (za klamke od środka), ten kawałek szprychy tylko dosztukowałem i połączylem z oryginalna linka (drucikiem)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1