.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.lip.2025 04:01:10

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Gdzie kupić silniczek do sterowania nawiewem.
PostNapisane: 25.lis.2005 09:02:00 
Użytkownik

Witam wszystkich. Poszukuje silniczka do regulacji klapami nawiewu do Audi A4 z 96r. Konkretnie to jest pęknięty plastik nasadzony na oś silniczka ale tego chyba się nie da zdjąć i kupić osobno. Może ktoś wie gdzie to można dostać i jakie są koszty. Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki.
Jeszcze jedno może ktoś zna dobrą stację diagnostyczną w okolicy Konina gdzie mógłbym podłączyć się do VAGa i przejrzeć auto. Pozdrawiam.

Tytuł: Silniczek do nawiewu.
PostNapisane: 26.lis.2005 22:52:56 
Użytkownik

Czesc.
Taki silniczek kosztuje aso 560 zl ; u mnie w aucie machanik popsul taki silniczek tzn. rozebrał go i oznaimil mi, ze jest uszkodzony jeden zabek kola napedu. Zrobilem brakujacy zabek z poxpolu wypilowalem do rozmiarow skrecilem na wkreciki i dziala jest dobrze.Postaraj go naprawic.
Pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: 28.lis.2005 12:28:48 
Użytkownik

Wlasnie przerabiam ten prblem. W moim przypadku wypalil sie wirniczek w silniczku i nie da siego naprawic. Sprawa z zakupem wyglada kiepsko, poniewaz jest on tylko dostepny w serwisie za tyle jak napisal czechu. W tej chwili ustawilem klape centralna w pozycji takiej ze dmucha na gore na dol i na kratki, i tak jezdze. Dzwonilem tez do boscha bo ten silniczek jest wlasnie tej firmy lecz dostepnosc w Polsce rowna sie 0, a szkoda bo kosztowalby 349z. l

Tytuł:
PostNapisane: 02.gru.2005 00:31:26 
Użytkownik

Gdzieś przeczytałem że części można kupić w EUROKLIMA na Cybernetyki (17 chyba) w Wawie.
Ale nie wiem tego z autopsjii. Może zadzwoń do : Auto-Euroremont - Jerzy Żarniewski Białystok, ul Moniuszki 65/2 (ulica odchodzi od 27 lipca, od razu za salonem Renault) tel. (085)6754204 kom. 604 787 555 - Facet wie co robi i co ważne robi bardzo dokładnie

Mi ostatnio "zanikło prawie ogrzewanie" w C4 A6 a nie mam czasu się tym zająć. Słabo wieje i słabo grzeje.
Błędów brak. Może zamuliłem nagrzewnicę, ale to znowu by wiało a nie grzało...
Pozdrawiam
Darp

A6 C4 2.5TDI 115KM

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1