.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.cze.2025 20:56:44

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: B4 2.0ABT 90ps ----> A4 1.8 Turbo 150ps
PostNapisane: 11.sty.2006 22:01:36 
Użytkownik

Witam.
Od jakiegoś czasu bujam się OOOO B4 ABT gazownia 90ps ,szczerze powiedziawszy brakuje mi koni pod butem ,ale jak sie go odpowiednio zakręci to tez potrafi conieco pokazac. Powoli przymierzam się do zmiany auta ,oczywiscie nie zmieniam marki ,zaprzestaję na czterech ocynkowanych pierścieniach...
myślę nad Audi z trochę wyższej półki niż b4 ,a mianowicie A4 ,z serduszkiem 1.8 Turbo.
przejzałem szukacza i żadnych konkretnych informacji na temat tego silnika w tej budzie nie znalazłem.

jeżeli moglibyście proszę abyście napisali mi w jakich cenach stoją te A4 ,i do jakiego przebiegu turbo powinno spisywać się bez zażutu ,czy odczucie przeciążenia jest wystarczające by adrenalina wzrosła do wysokiego powimu. prosze rowniez abyście napisali kiepskie i lepsze strony tego auta.
(oczywiscie gdybym kupował ,kupił bym model z przed 97roku ,bo wiadomo że powyzej 97roku stosowane były wahacze z niedemontowalnymi swożniami -ojj to nie na polskie drogi...)
Pozdro.

Alubuty ALLUET 15' opony 195/60 FULDA

Tytuł: Re: B4 2.0ABT 90ps ----> A4 1.8 Turbo 150ps
PostNapisane: 12.sty.2006 05:55:42 
Moderator

Black_Fighter napisał(a):
przejzałem szukacza i żadnych konkretnych informacji na temat tego silnika w tej budzie nie znalazłem.

Pozdro.

Powiedz , że zartujesz :):

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1