.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.cze.2025 12:41:19

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: B4 COMPETITION - proszę o wypowiedzi właścicieli tych autek
PostNapisane: 17.lut.2006 21:15:21 
Użytkownik

Witam

nabyłem właśnie audi B4 COMPETITION. (Jeżeli ktoś jest zainteresowany to posiadam ADUDI 90 2.3 do sprzedania).

Na razie przymierzam się do wymiany tylnich amortyzatorów, nie ukywam zaskoczenia ceną :(

Oprócz tego na forum natknęłem sie na posty dotyczące cen kabli zapłonowych .

Chciałbym się dowiedzieć czy pozostałe częśći do tego autka są tak samo drogie??

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 18.lut.2006 15:20:08 
Użytkownik

Witam co do kabli to prawda sam wymieniałem pasują tylko beru cena powalająca 440zł no i ponoć tylne amorki są drogie a reszta to raczej już normalne ceny czyli klocki tarcze hamulcowe, filtry itp. można się jeszcze pewnie na coś natknąć nietypowego no i wtedy to też kosztuje powód jest jeden jest bardzo mało aut z takim silnikiem więc niektóre części tylko na zamówienie. ostatnio rozerwał mi się przewód od chłodzenia tzw. trójnik występuje tylko w oryginale cena to ok 220zł po usłyszeniu ceny pogłówkowałem i go posztukowałem i jestem 220 do przodu.

Tytuł:
PostNapisane: 18.lut.2006 16:33:29 
Użytkownik

Witam Was :peace:
Co do ceny za pprewody WN o której pisze pop555 to nie uważam za powalajacą /jak za beru/. Ja osobiście słyszałem dużo dużo wiekszą .
Wydaje mi się że ceny tych wszystkich części co przyszło mi wymieniać
nie były za małe , choć może to i moja wina bo większość co wymieniałem to Kulczyk Tradex a nie jakieś tam dziadostwo , a coś dobrego przecież kosztuje. :peace: [/img][/list][/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2006 16:35:56 
Użytkownik

Witam

Ogólnie elementy tylnego zawieszenia są dość drogie, przeważnie od Kulczyka pochodzą :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2006 17:41:43 
Użytkownik

:peace:
Ale powiedzcie sami czy warto zakładać coś tańszego , przecież to nie warte jest roboty nawet jeśli ktoś sam naprawia .
Ja już raz sam się oszukałem i więcej nie chcę ,łaczniki stabilizatora przód Febi pochodziły tylko 5 miesięcy koszt 120 zł . Teraz kupiłem lemforder 170 .
Wydaje mi sie ,że nie warto było za te 50 zł denerwować sie i jezdzic jak cos z przodu klepie .Dziś wymieniłem uszczelniacz półosi w moscie prawy koszt 45 zł oryginał a można było kupić jakiś tam za 10 ale naprawde nie warto .
Co do elementów zawieszenia do tyłu tzw. silentbloków to za oryginał trzeba zapłacic średnio po 65 zł ( a troche ich tam jest )
Taka jest moja opinia na ten temat , no cóż życze , aby jak naj mniej sie psuło
nam wszystkim ;-)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1