premier napisał(a):
Witam.
Dzis dostalem chipa do mojego a4 1,9tdi 1z 90KM 95r to tyle z opisu, autko ogolnie strasznie przymulone!! zaczelo mnie wkurzac ze objezdzaja mnie jakies ople, fordy...itd. wiec kupilem chipa. dzis udało mi się go zalozyc i efekty przerosly moje oczekiwania!! ruszajac z jedynki trzeba uwazc jak mocno wciska sie pedal bo opony buksuja w miejscu!! autko jest bardzo elastyczne, niema problemu z wyprzedaniem!! po pierwszych probach w 5 osob odstawilem foda focusa, a w 3 osoby nie cisnac do konca zostawilem za soba gdzies daleko seryjne a4 1z !! teraz nie czuc ze jedzie sie samemu czy z pelnym bagazem-caly czas tak samo przyspiesza!! koszt tej zabawy czyli chipa to 400 zł !! powaznie tylko 400zł a tyle frajdy!!
pozdro
ps.gdyby ktos potrzebowal chipa z niemiec do swojego diesla, niekoniecznie 1z to moge pomoc!! najlepiej na gg
ps2. teraz 100km/h mam o 3s szybciej !! a to juz cos!!
No to może dokonaleś jakiegoś pomiaru ze stoperem?
przed i po chipie?
Albo predkość uzyskana od drzewka do drzewka?
Bo subiektywne odczucia mogą być mulące - zwłaszcza w sytuacji, gdy czegoś oczekujesz
Pozatem może ten fabryczny sterownik był uszkodzony - i dlatego samochód Ci tak mulił. A teraz na dobrze działającym odczuwasz super poprzwę?
Byłeś przed wymianą chipa na VAGu? Sprawdzałeś błędy?